• 9ats.

    koke dar galima padaryti duoti pradedant primaitinti vaika be bulves ir morkos?

    5.5 men
    kasko netinka jai morka nes iskart apsiveme baisiai daviau bulves vienos kosyte tiko bet nelabai patiko o snd daviau jau netiko vel ziaugciojo ir apsiveme..o buvom nupirke tyrele bulve su moliugu ta valge bet irgi nepatenkinta labai raukesi...koke dar galima padaryti?

    indrayaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pabandyk vieno moliugo, jis saldokas gal patiks. siaip kai a spradejau maziu primaitinti gydytoja sake kad darzoviu skonis visai kitoks nei misinuko ar mamos pienuko, todel reikia kantrybes kol vaikutis pripras. siaip pas mus ispanijoje patare nuo vaisiu primaitinti. sake turtinti obuoliuka banana ir kriause. as daviau maziui nuo 5 men, o paskui ivedziau bulve morka ir moliuga tai nebuvo problemu. pabandyk cukija su bulve gal patiks. ir nebijuos duoti tu kosyciu kruopu. as jas daviau nuo 5.5 men.

    wiktoriuke

  2. 2

    primaitinau vaiką nuo 3mėn.viską valgydavo ir brokolius,bulves,morkytes,kopūstus ir t.t.
    Jei atpylinėja pasikonsultuokite su gydytoja,šiaip patariama morką įvesti vėliausiai,nes ji vienintelė daržovė alergizuojanti.

    emiliukas

  3. 2
  4. 2

    nedaskaiciau apraso viduje. maniskis neveme primaitinamas, bet ir nerode didelio dziaugsmo valgydamas, tai as meciau darzoviu koses ir pradejau tada nuo kruopiniu kosiu. pabandykit ir jus taip :).

    reda83

  5. 2

    moliuga, kuris yra vienas naudingiausiu ir maziau alergizuotu.

    reda83

  6. 1

    gali pabandyti kruopu koses, gal mazyliui labiau patiks ir kaip apsiprasit tada pereisit prie darzoviu kosiu. mes gydytojos rekomenduoti primaitinima pradejom nuo ryziu koses.

    romantike

  7. 1

    kruopu koses ne per anksti. anksciau man regis kaip tik nuo ju pradejo. gi klijukus beveik visi valgem gal nuo 3-4 men :). as pradzioj daviau tu pirktiniu-uzpilamu, arba galima sumalt kruopas ir virt.

    reda83

  8. 1

    Gali pabandyt itarkuot obuolio ar pomidoro tarkim vien tik i bulve ir tada paziuret kaip valgys, jeigu valgytu tada bandyk idet kitos darzoves...

    estrella181

  9. 1

    o tai neper anksti kruopu kosytes?

    indraya