• 12ats.

    Ar jus tikite populistiniais politiku sukiais, tokiais kaip didinsim pensijas, minimalia alga, pasalpas? Ar tikite sukiais, ateje i valdzia padarysime tvarka, nes visi esantys valdzioje blogi, o stai mes, viska sutvarkysim?

    Arteja rinkimai ir jau pastebiu tokios "reklamos", man asmeniskai pikta. Nes zinau, kad tokie sukiai skirti patikliems ir nusivylusiems zmonems mulkinti. Ir taip valstybeje surenkama per mazai pinigu i biudzeta, jei bus didinama vieniems, reiksia reikes atimti is kitu. Pinigu papildomai niekas neprispasudins. Ir kai tokioje sunkioje pasaulines ir Lietuvos ekonomines krizes akivaizdoje taip pradedama postringauti, man pikta. Ir liudna, kad zmones vis tiek tikes:(

    RaselePolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    netikiu ir labai apatiškai į tai reaguoju...

    Jorkaile

  2. 1

    Nėra čia kuo tikėt.Gal kada ir pagerės,bet ne dabar.Kiekvienas geras kol nepapuola į šiltą kėdę.Be to vienas ar dviese nieko ten nepakeisi,jei kiti nieko nedarys.Visi tik grobiasi ir džiaugiasi,kad gali tai daryt.Tą patį darytų kiekvienas ten papuolęs:-))).Kalba jie apie pensijas...Ne apie jas reikia galvot,o apie jaunus,paklausius žmones,kurie gali dirbti,kurie pajėgia,kurie uždirbs valstybei pinigų,o ne iš jos bėgs.Jiems reikia didinti atlyginimus ir suteikti darbo vietų,o ne prašyti kad žmogus tą darbą būtų dirbęs.Kaip gali būti dirbęs,jei visur prašo to paties,o pažįstamų neturi.Nenormalūs jie ir ne nuo ten pradeda taupymus.Tegul nuo savęs pradeda ir ieško išeičių kitur,o ne atimti iš žmonių atlyginimus,kad sutaupytų...

    aidaS

  3. 1

    reikia but visisku idiotu,jog tiket:)

    Bosiene

  4. 1

    Kažin ar atsiras kas nors ,kuris patikės.Kiek galima jasi tikėt.Pažiūrėkit ką padarė su vaikų pinigais.Vagys daugiau nieko .Skriaudžia labiausiai pažeidžiamus vaikus ir pensininkus.

    irma1

  5. 1

    netikiu ir netikesiu, jie tik sau naudos ziuri, is krizes sugeba milijonus susikrauti

    vestina

  6. 1

    visiskai nepasitikiu ju kalbomis ,nes jei ir ka daro tai tik savo naudai o ne paprastu zmoniu naudai.ir aplamai net neskaitau tu lankstinuku ju nei kokiu sukiu.tai tik grazus zodziai ir pinigai vejais ismetomi tiems visiems lankstinukams ,geriau atiduotu vargsams ar ligoniukams kokiekms tuos pinigelius.jei ir ateitu i valdzia kokie saziningi ,ir dori zmones tai manau jiems net ir reklamuotis nereiketu ,nes vienas per kita zmones suzinotu.

    lina38

  7. 1

    netikiu jokiais sukiais,del to ir neinu balsuoti,nes jie patys issirenka,kas valdzioj bus.Cia LT gaunasi ne gyvenimas,o egzistencija.700lt skaitosi jau skurdo riba,o kiek tokiu yra,kurie gauna minimuma ir jau skursta.Viskas kyla,benzino kainos,mokesciai uz buta,maistas vien kiek kainuoja

    ruta26

  8. 1

    netikiu visai,keliais litais zada padidinti minimuma ir taip verkia baisiausiai kad nera pinigu..kaskart pries rinkimus lankstinukuose buna prirasytos kruvos pazadu,jei koki issaugotum kazin ar pries sekancius rinkimus pliusiuku daug uzdetum prie padarytu darbu..juokinam pasauli su tokiom algom tik.

    sandritute

  9. 1

    senyvo amžiaus žmonės nori tikėti ir tikės, bet vargu ar jaunas žmogus patikės.Eiliniai pažadai

    Pearl

  10. 1

    tiesa sakant,nebetikiu,tyciojasi is zmoniu ir viskas,ypac kai kalba apie minimalios algos padidinima 50 lt.manau,kad valdzioje sedintis niekada nesupras paprasto zmogelio,bet bent jau turetu sazines ir nebemulkintu.

    kriste2