• 12ats.

    Kokius batus pirkti paauglėj?

    Mano dukrai 14 metai. Mes padiskutuojam,kad iš mano pusės sakau,kad nevisada garžūs batai yra patogus,geriau pitkti kokybiškus brangius dviem trim sezonam. Ką jūs manote?

    DeimaxVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau, ji jau pati gali nuspresti, kokiu batu ji nori. Tik nesakykit kad juos tures deveti kelis sezonus :) Pati atsimenu kaip man tai nepatikdavo, kai mama taip sakydavo. Tokio amziaus merginoms tikrai batu isvaizda daug svarbiau uz ju patoguma :) Juk ji juos nesios, todel pati turetu ir issirinkti.

    Yuki

  2. 3

    na jei 14-iolikei nupirksi batus kurie jai nepatiks,turbut arba teks paciai nesioti ar pirkti antra pora.Svarbu rasti kompromisa silti,grazus jai ir pagal kisene jums

    sandi

  3. 3

    na bet reikia atkreipti demesi visad i vaika,man daznai mama nupirdavo man nepatikdavo as ir nenesiodavau nes pati zinodavau kas man patinka,dukra jau didele pati pasakys kasjai geriau

    Anonimas

  4. 2

    Šiap rašiau apie sezonus,kad tiktų rudieniui ir žiemai,tai turėjau omeny vieniem metams. ačiū už atsakymus.:)

    Deimax

  5. 2

    As manau kad paauglei pirkti batus 2-3 sezonams nelabai iseis. Kad nereiktu paskui paciai avet.Jaunimui greit viskas atsibosta, todel manau kad reiketu atsizvelgti kokybe ir paieskot biski pigesniu batu.

    renaciuks

  6. 2

    maniskei 12 metu, bat tenka pirkti jau kokius jinai nori. Aisku ziuriu, kad jei zieminiai tai butu istikruju zieminiai ir pan, bet jau renkam viska su ja kartu.

    Katia

  7. 2

    as tai kai buvau tokio amziaus tai norejau tik graziu ,aisku tas patogumas tai gal ir nera lb jau geras svarbu kad tik negrando o daugiau prie visko galima priprasti,gal geriau raskit viduriuka kad butu grazus ir patogus

    jasulaitiene

  8. 2

    Mano dukra neper vaikiška nei per daug reikalauja,tiesiog turi duprasti kad jai nešioti būtų patogu,ir pritariu jai jei pasirinko maždaug gerą daiktą.

    Deimax

  9. 2

    iš savo pusės pažiūrėjus pasakysiu,kad nenorėdavau tų pačių batų nešioti kitą sezoną...paauglystė toks jau metas...:)

    Nojukas

  10. 2

    Svarbu,kad butu patogus,nes paaugliai dazniausiai laika leidzia aktyviai.Aisku,reikia atsizvelgti ir i tai,kad vaikui patiktu batai,kad nebutu kokie senamadiski ;) Ir aisuku ivertinti kaina ir kokybe.

    Amorsita