Atsakymai

  1. 2

    nemegstu kaledu sventimo, nes pas mus tai dirbtiniu sypsenu, silkes valgymo ant torto ir atvirksciai svente, kai zmones nesupranta, kad neprivalai per prievarta visu patiekalu isragauti po puse kibiro, ir nera galimybes nedalyvauti - "laisva" tik kaledu antra diena, o po tokio "sventimo" jau nieko nebesinori nei galvot nei daryt.... bandziau sneketis - tas pats kaip su plikais pasipesiot - susipykom... bet siemet tai pirmos maziuko kaledos, tad turesim priezasti neuzsibuti, tad kazka ruosiu ir namuose tik dar nemastau konkreciai.

    Anonimas

  2. 2

    Siais metais pirma karta svesiu Kaledas ne namie. Ir vaikucio gimimas turetu buti neuzilgo po Kaledu, tai, manau, sios Kaledos bus ypatingos ;)

    Yuki

  3. 2

    Keista, bet jau pradėjau mąstyti, kur eisim, ką gaminsiu, apie dovanas pamąsčiau, kam ko reikia:)))

    iinnggaa

  4. 1

    jau pradedu..jau kuciu meniu sudariau..per kaledas gal pas ka i svecius eisim..naujieji metai palauks..o po to dar mano gimtadienis..bet ji greit apsvarstau ir pasiruosiu po naujuju...kadangi lauksiuosi tai nieko ypatingo siemet nebus :)

    rakija

  5. 1

    Man Kaledos pati megstamiausia svente.Labai jos laukiu:)jau turiu prisipirkus kaledines atvirutes...Sie metai bus ypatingi,nes gimdymas Gruodzio 30 d.:))))

    Dhany

  6. 1

    oi dar ne atrodo dar taip viskas toli

    ErikaP

  7. 1

    pripirkau dukrytei dovanų, kadangi RIMI nuolaidos žaislams buvo, o daugiau kol kas nieko negalvoju. Dar Helouvinas prieš akis :)

    elegancija

  8. 1
  9. 1
  10. 1