• 18ats.

    Toms, kurios augina katinukus/kateles. Ar kalbatės su savo murkliais?

    Aš turiu du katinus (abu vyrukai), bet labai labai mieli, nuolat kalbina mane: mur mur, miau miau ir tada žiūri, kad atsiliepčiau, gaudo mano kojas apsikabina ir neleidžia žengt nė žingsnio, turiu tada pagirt, paglostyt, pakalbint. Prašosi paimami ant rankų ir palaikomi. Naktį ateina į lovą ir įsispraudžia tarp manęs ir vyro, prisiglaudžia, na mes jų nevarom, o jie mums murkia lopšinę. Aš su jais kalbu, kartoju kokie jie geri, gražūs, mano mažučiai katuliai ir panašius žodelius, man atrodo, kad jie supranta, ką sakau, nes savo specifiniais gestais jie man siunčia savo atsakomąsias reakcijas. Ar jūsų katukai kalba su jumis ir ar jūs su jais kalbate?

    svarainėNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    per savo gyvenima turejau daugybe kaciu:)su vyru buvo momentas kai veisdavom ir pardavinedavom..taigi vienu metu turejom net 13 kaciu (cia suauge ir kaciukai kartu) visada su jeis kalbedavom..labiausiai istrigo 2 kates..viena is ju...isleidus i soda pasaukus vardu..visada atsiliepdavo..kniaukdavo miau miau:)..kita buvom pramine laikroduku..visada nakti isitaisydavo ant pagalves virs galvos..kiekviena ryta..lygiai 8 val pradedavo kapstyti man plaukus...arba vyrui laizyti galva(kadangi be plauku:D )
    ir seip katinukai protingi gyvuneliai..bet vistiek..sunys protingesni:)

    Fantazija

  2. 4

    na as auginu ir kate ir suny , seip as su visais augintineis pasikalbu jug jie seimos narei yra

    Anonimas

  3. 3

    Turiu alergija kaciu kailiui, todel neiseina gyventi toje pacioje patalpoje, kur yra kaciu :) Auginame dvi juru kiaulytes. Ir kalbames su jomis :)

    Yuki

  4. 3

    man kates nepatinka kalbuos su sunim:)

    Anonimas

  5. 3

    na mes turejom katina labai protinga kaip mes dar vadindavom katasuni turejo takia maza minksta bokso pirstine kai noredavo zaisti atsinesdavo prie koju padedavo ir turedavom jam mesti tada jis nubegdavo paimdavo vel atnesdavo ir taip kol pavargdavo:)o ir seip kaip jus kad sakot snekindavo kol vaiku neturejom buvo musu vaikas:)

    simka

  6. 2

    oooi, as saviskei katei ka nos pasakau, tai ji ka nors niurgzdama arba kniaukteldama atsako, tai taip va pasisnekam juokingai :D ateje kiti zmones stebisi, nes grynai i viska atsako ;D

    Anonimas

  7. 2

    Kai auginau kate, tai kalbejau su ja :)

    Imbiere

  8. 2

    pas anyta yra katinas,tai anyta megeja su juo kalbeti,turbut kad supranta,jei atsako murkimu

    ruta26

  9. 2

    taip, kalbames. kai katinas buvo jaunesnis, tai oj kokie pokalbiai vykdavo :)) net juokas imdavo, kaskart vis kitaip sukniaukdavo, skirtingas intonacijas isgaudydavo :) dabar jau paseno, maziau pasikalbam :) dabar rytais vis kisa nosi, kalbina ir vilioja i virtuve. duoda suprasti, kad nori valgyti. jei ignoruoji sukniaukia kaip reikiant... :)

    romantike

  10. 2

    Pasikalbėdavau su savo katinu:))

    iinnggaa