Atsakymai

  1. 3

    anonime-jei tau nepatinka,tokie klausimai,tai kam skaitai ir reiski savo nuomone.....na yra tokiu zmoniu,kad baisu,nereiskia,kad tau neaktualus sie klausimai ir kitiems nera svarbus.......

    viilmmaa

  2. 3

    tiksliai nepamenu kiek, bet 10 kg tai tikrai. laikiausi japoniskos, grikiu dietos.

    kvapni_feja

  3. 3

    Laikiausi kažkada dietos,aišku dar kažką sukrizdavau šalia jos,numečiau 4 kg per dvi savaites.

    aidaS

  4. 2

    nesilaikau detu kartais pasportuoju bet geriausiai numesti svori padeda stresas rasiau baigiamaji darba tai per stresa numeciau 5kg.

    ielvai

  5. 2

    Esu 167cm., pries trejus metus sveriau 79kg. Buvau viska isbandzius, bet niekas nepadejo + geda pasakyti, bet neturiu valios... Gan ilga laika vartojau kiniskas lieknejimo kapsules "LiDa" (pakuote menesiui kainuoja apie 50lt.) ir tik siu kapsuliu deka per metus numeciau 39kg.! Beabejo, kasdien sportavau, bent po keleta minuciu. Stebejau ka valgau, etc. Sios lieknejimo kapsules labai mazina alkio jausma, todel jausdavausi soti ir po nedideliu porciju.

    Yuki

  6. 2

    Laikiausi Japoniškos dietos, numečiau 5 kg. per 2 savaites. Grikių dieta irgi labai veiksminga, bet jos ilgai neišsilaukiau, kasdien po 1,5 kg., pamesdavau.

    iinnggaa

  7. 2

    laikiausi kelis kartus japoniskos dietos,tai galiu pasakyti per metus laiko atsikraciau 15kg virssvorio

    ruta26

  8. 1

    Vazinejau dviraciu ir per savaite 2 kg numeciau.

    Imbiere

  9. 1

    skaiciavau kolorijas per menesi 4kg

    sandi

  10. 1

    Na as po gimdymo labai greitai numeciau visus kg ir kuriuos turejau pries nestuma.tiesiog po gimdymo labai sparciai krito kilogramai,dabar galiu kasdien dziaugtis savo figura esu ja labiau patenkinta nei pries nestuma tik vienas vienintelis dalykas kurio noreciau dar stangraus pilvuko:)

    ikmeskute