Atsakymai

  1. 3

    kazkada skutau su skutimo peiliukais ,aisku yra galimybe ipjauti..dabar paprasciausiai ismetu..

    Fantazija

  2. 3

    su ranka kiek pavalau ir viskas,neturiu elektriniu.Dazniausiu tai ir ismetu

    sandi

  3. 3

    ziurint koks rubas, jei vertingas ( ne pigus ar megstamas), tai isvalau su tokiu elektriniu burbulu nurinkeju, o jei atsibodes, prastas ar pan...tai namie panesioju ir ismetu...

    rakija

  4. 1

    man labiau tiktu zodis-apsibumbulave:) vaikiski drabuziai tokie,kur nekokibiska medziaga..namie nesioja,nes negrazu,pati neskutau ju,bet gal reiktu pabandyti?

    axom

  5. 1

    kiek galima nuvalau - kaip ir minėta - skutimosi peiliuku, esu pirkusi Maxima parduotuvėje spec. "skustuką burbuliukams nuimti" - (kainavo apie 10 Lt), bet, aišku tie burbuliukai ir vėl atsiranda, kartais nekreipuu dėmesio, kartais nuvalau. Bet kad išmesti dėl apsiburbuliavimo, dar neteko.

    elegancija

  6. 1

    po namus tada nesioju,vienos vaiko kelnytes ir liemene buvo apsivele tai vyras nuvale su skutimosi peiliuku:)

    sandritute

  7. 1

    jau neatburbuliuosi.. Mest lauk.

    Auksare

  8. 1

    Priklausomai,nuo to koks rubelis ir kokia jo verte.Geresnius rubelius paprasciausiai nuskutu skustuku ir rubelis vel buna grazus. O jei rubelis nebrangus,tada sunesioju ir metu lauk.

    Amorsita

  9. 1

    Burbuliukus nuvalau su elektriniu puku rinkikliu. Arba su skutimosi peiliukais pabraukau atsargiai per susivelusius pukelius.

    Imbiere

  10. 1

    as tai turiu labai gera daikta- toki elektrini (arba galima batarkes ideti) daikta, na net nezinau kaip jy pavadinti, gal burbuliuku nurinktuvas :D labai gerai nuema burbuliukus, rubas atrodo kaip naujas, ir tas daiktas nedaug kainuoja , as pirkau uz 22Lt Topo centre :) maciau brangiausi uz 30Lt parsiduoda

    Pingvin