• 4ats.

    Dinaminė kūdikių mankšta (ekstremalūs pratimai mankštinant kūdikį): Gal kuri tai praktikuojate? Kokio amžiaus pradėjote? Ar patiko, ar buvo naudos?

    siandien rode per mamyciu kluba tik gaila, velai isijungiau, pamaciau tik pabaiga kaip ten tuos leliukus ore kocioja, kaip bezdzioniukus uz vienos rankos nesioja, sukinius ir visokius kitokius akrobatinius triukus daro :D is vienos puses idomu, noretusi pabandyti, is kitos - kazkaip neaisku kiek tos naudos leliam is tokios mankstos - gal cia teveliam daugiau atrakcijos :D be to gal kaune kas moketes tokios mankstos?

    AnonimasMasažas ir mankštaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Dukrą taip užauginom iki metų su trupučių darėm tokią mankštą. Dabar turim sūnų ir žadam jam taip pat pradėti daryti tokią mankštą, nes jau patirtis parodė, kad 'šemetukų' vaikai visai kitokie: jie linksmesni, imlesni naujovėms, drąsūs, nebijo naujovių, sveikesni, nebijo aukščio, greičiau visko išmoksta, puikiai sekasi mokytis:) Aišku ir be šitų pratimų yra šaunių vaikučių, bet turiu omeny, kad jie tikrai kitokie (teko matyti ir lyginti grupelę vaikų, o ne vieną). Be to daktaras Šemeta savo abu vaikus skirtingai augino - vieną su pratimais, o pirmagimį be pratimų ir tikrai pajuto didžiulį skirtumą. Žodžiu patikrintas reikalas:) Dar nepaminėjau, tai ką pamatėt laidoje - neįkainojamos vaiko teigiamos emocijos. Jei kūdikis pradeda verkti ar zirzti, tai pratimai taip pat puikiai nuramina:) O dėl Kauno... Kiek žinau, tai daktaras ir yra Kaune, bet būna ir Vilniuje, tai turėtų būti :)

    Anonimas

  2. 1

    vyras darydavo tokia manksta leliukui,as pati neislaikyciau,nes baisiai sunkus,o vaikui labai patiko,net krykstaudavo is laimes.Dbr nebepraktikuoja sito budo,kadangi 14kg islaikyt ne juokas

    ruta26

  3. 1

    Mes ir siandien matem ir draugas veliau taip pat mergyte pakociojo ;D ir ka jai visai patiko ;))) aisku man baisu buvo,kad ka blogai nepadarytu bet jis nebijojo nes nedare jokiu sudetingu veiksmu ;) ir merginuke nenustojo juoktis, kai ja taip mankstino ;) asmeniskai manau, kad toki dalykai gal ir nera blogai ;) nors as gal noreciau vest ja ten kur tikrai zino kaip reikia taisyklingai metyt ir ja vartaliot ;) man ir but idomu ar kaune kazkas panasaus yra ;)

    Andze

  4. 0

    Sveikos mamytes. as girdejua, kad dinamine manksta turi nerealiai gera poveiki kudikio vystymuisi. zadu ir pati savo mazaji paniurkyti. gal tik nelabai tiksliai zinau kaip tai padaryti. viena straipsniuka radau cia: http://www.ukmamyte.com/2012/02/kudikiu-manksta-ir-masazas.html

    Anonimas