- 13ats.
Atsakymai
- 4
as verdu piene ir vandenyje
- 4
Jei košytė kuria pasirinkom ilgiau verdama, tai maišau per puse su vandenuku.O jaei greitesnio paruošimo tai vien ant pieniuko.
- 3
ispradziu vandenyje paskui pieno ipilu
- 3
ryžius, grikius, perlines ir miežines verdu vandenuke ir tik gale likus mažiau vandenuko įpilu pieno. O avižines, įv grūdų dribsnius, manų, kukurūzų .... iš karto ant pienuko. Makaronus smulkius ant pienuko iš karto, stambesnius pirmiau vandenuke, vėliau užpilu pienu.
- 2
iskart ant pieno,taip skaniau:)
- 2
As iskarto ipilu pieno ir vandens mazdaug lygiomis proporcijomis, o kai uzverda pilu misini kosei.
- 2
pienuka ant pacio galo pilu
- 2
Jei vrdu dribsnių, ar skaldytų kruopų košes, tai kruopas išverdu vandenuke, po to prieš galą įpilu pieno dar paverdu ir pabrinkinu. Manų košę verdu piene.
- 2
as tai ipilu vandenuko ir kai jau isverda tada pilu pienuka ir dar paverdu ,,jei buna daug vandenuko like tai nupilu ir tik tada pienuka pilu.jei verdu manu kose tai iskarto pilu pienuka .
- 1
vedu vandeni po to pieno ipilu