• 17ats.

    Mano dukrytes uzpakaliukas ir putyte labai raudona,kaip reiketu gydidi tokes vietas?

    ant uzpakaliuko jau net kaip zaizdos atrodo ,tepiau ir su kremais ir pries keiciant pampi apiplaunu,bet niekas nepadeda ,gal pas ka buvo toke beda,nes nzn net ka daugiau padaryt?

    gabytuxVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Šiaip tai mano vaikai tokių bėdų neturėjo, nes nenešiojo jokių pampersų, o vos palute pasysino,ar dar ko isigeidė išsyk nuprausdavau po tekančių vandenukų ,ir gerai nusausindavau sausu merliuku.O jei per šiltą namie,ar lauke, tai į rietukų odos raukšlytes vos,vos truputuką neutralaus talko pabarstydavau.
    Ir jokio šutimo, bėrimo problemų niekada daugiau neturėjome.
    Griežtai buvau nusistačius prieš drėgnas servėtėles.
    , kremus ,aliejus,gydomuosius tepaliukus ... ir kitas "riebias ar drėkinančias maitinančias odą,bei švelninančias, priemones"
    Nes iš smalsumo jas pabandžius būtent ir atsirado visos problemos...
    (tad visa tą kosmetiką kudikio priežiūrai,nors išleista ir gera šimtinė ant jų,iš kart keliavo į šiukšlyną, be jokio gailesčio ,net niekam perleist ranka nekylo)

    Anonimas

  2. 3

    oro vonias daryk,laikyk be pampersu tik su palute,netinka turbut sauskelnes

    ruta26

  3. 3

    Po apiplovimo,tiesiog sausai isvalikit ir pudros paberkit,pamatisit pades,jei aisku problema ne pampersuose,nes gali buti ir del to,kad netinka pampersai.

    Jolka123

  4. 3

    mes buvom susidure su tokia pacia problema kai katik gryzau is ligonines mergaite visa israudonavo ir pradejo detis kaip zaizdeles, kadangi pries tai auginau berniukus tai tokiu dalyku nebuvo o su mergaitemis sake daktare labai daznai nutinka, tad as iskarto pakeiciau pamperius, pries tai naudojom libero tad keiciau iskarto i kitos firmos ir emiau daug didesnius nei reikejo,kad i odele daugiau galetu oro patekti, buvau prisipirkusi kremu,bet kol nepraejo raudonumas netepiau nes dar labiau prakaituotu su kremu,tad kokias 2-3 dienas pastoviai apiprausus su vandeniu be jokiu muilu dedavau krakmolo milteliu, po kokia valandele i diena palikdavau plikute, o vakare kokia 15,.20 minuciu vandenyje pamaudyti,tad po keliu dienu praejo raudonumas visiskai, tai tada tepti kremu pradejau. bepantenu kudikiams, na nuo tos dienos jokio raudonumo nebebuvo, daktare sake kad daznai mergaites gimsta su kandida ir ji taip pasireiskia, arba elergija pamperiams.

    svetur

  5. 2

    Mamos, yra toks paprastas dalykas, kaip sausas bulvių krakmolas.Žinokit geriausias vaistas nuo iššutimų.Bent jau man tai tikrai labai sūnui padėdavo.

    Ingulite2

  6. 2

    patept uzpakaliuka sudocremu ar dar kokiu kitu

    Anonimas

  7. 2

    pamperius pakeisk i kitus

    sandi

  8. 2

    Mano sūnui užpakaliukas labai šunta, nes dažnai kakinasi gal rūgštys kokios išgraužia, visada apiplaunu ir man labai gerai padeda bepanthen tepaliukas.

    iinnggaa

  9. 2

    daznai apiprausk,be pamperio palaikyk kartais

    rasiuksas

  10. 2

    as dukrai apiplaudavau su ukisku muilu palaikydavau plika uzpakaliuka ir patepdavau su garmastan tepalu.bet manau kad jum netinka pamperiai ar serveteles!

    Indraja