• 12ats.

    Ar gali buti, kad pilvo diegliukai kankina del netinkamo misinio?

    Viena moteris sake, kad atseit jos drauges vaikams netiko misinys ir pute pilvuka. Mano mazute labai kankina pilvo diegliukai, tiesiog nebezinom nei kaip padet vaikui. Bandem ir espumizana, ir colinoxa, bet atrodo, kad tie vaistai visai nepadeda. Mazylei 2sav su puse, valgo Aptamil1. Savo pienu nebemaitinu. Ar gali buti, kad netinka sis misinukas? Jei taip, i koki siulytumet pakeist?

    EgloneKūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jei anksčiau kaip minėjot mišinukas tiko, tai gal mišinuko pakuotė pasitaikė nekokybiška.
    kas žino, niekur nėra garantijų..

    Anonimas

  2. 4

    Taip, pusti pilvuką gali ir nuo mišinuko, ir nuo naturalaus mamaos pienuko.
    Diegliukai labai dažnas reiškinys mažyliams, kol skrandukas ipranta prie ivairesnio maistelio.
    Kartais sunku net priežastį atrasti kodėl ir nuo ko vargina. Nes kiekvienas vaikutis gali reaguot į visiškai skirtingus produktus kitaip.
    jei vienam atsiranda diegliukai, kitam tas mišinukas gali tapt pačiu tinkamiausiu.

    Anonimas

  3. 2

    Žinoma, kad gali pūsti pilvuką nuo netinkamo mišinuko. Žinok mes nepatarsime į kokį bandyti, turi pati rinkti, kol atsirinksi tinkamiausią, gali būti, kad teks visus išbandyti. Bet nebūtinai pilvuką gali pūsti nuo mišinuko. Jei įtari, kad kaltas mišinukas, bandyk keisti kitu.

    iinnggaa

  4. 2

    o visi tie espumizanai tai tik vaiko nuodijimas, nieko jie nepadeda. geriausia reikia pabraukyti aplink bambyte sukamais judesiais kad vaikutis issibezdetu.o pats geriausias dalykas tai toks: vaika nevalgiusi pasiguldyk ant nugaros ir sulenk kojytes (pritrauk prie pilvo) ir vel istiesk tada vel sulenk ir vel istiesk. pamatysi vaikas viska isbezdes ka tures pilve ir bus jum abiem gerai:) gal suprantamai paaiskinau

    padraika

  5. 2

    i koki keisti nezinau, nemaitimau misinukais, bet kad tai gali buti nuo misinuko tai faktas. bet jei jau pora savaiciu taip maitinat o atsirado putimas tik dabar irgi nelogiska. na o jei tik pradejus maitinti siuo misinuku iskart pradejo pusti pilvuka tada tikriausia nuo misinuko

    padraika

  6. 1

    Gali ir nuo misinuko buti. Tik jei pries tai tuo paciu maitinai ir tik dabar pasireiske, tai tada turi buti kita priezastis.

    lip2kas

  7. 1
  8. 1

    visko gali buti buvo mums panasus atvejis,isbandem nemazai misinuku kol pagaliau atradom savaji,ir benaudojant pirkom misinuka ir tik uzdavem prasidejo pilvuko skausmai atpilinejimai(tas prasidejo nuo naujos pakuotes),pirkom kita vel tas pats -vadinasi toks uzvezimas negeras,lekem i kita miesta nusipirkom ir viskas susitvarke,bet kad maziau mums pilveli skaudetu dakatare patre pavartoti zvakuciu hemopatiniu viburcol,nes misinukais augom nuo dvieju savaiciu ir pilvoi diegliukai ir tustinimosi problemos mus kankino beweik 3men kaip berniukus.

    Rakolina

  9. 1

    Tik vakar atidarem nauja misinuko deze, tad tikrai negali buti nekokybiskas pasitaikes.

    Eglone

  10. 1

    tikrai gali buti. bet gali buti ir kad seip puola tie diegliukai juk buna kad ir tinkama maisteli valgo bet vistiek tokius mazucius iki 3 men kankina diegliukai, bet patarciau pabandyti kita misinuka :) gal kartais pades :)

    loretike1