• 6ats.

    sloga ir naktinis kosulys. Vaikas koseja tik naktimis, dienomis ne, ar tai gali buti nuo slogos?

    mano dukryte jau savaite sloguoja, pries kelias dienas prasidejo naktinis kosulys, visada vos tik uzmigus labai stipriai koseja, kokias pora valandu, po to viskas gerai, diena nekoseja, as manau, kad tai nuo slogytes, kadangi sloga jau baiginejas, nosytes sekretas sutirstejes gerokai, sunku istraukt, tad atsigulus jai teka gerklyte ir jinai nuo to pradeda koseti, ar as teisingai manau? O gal klystu, ir kuo greiciau vezt pas daktara vaika? Ar buvote susidurusios su tokiu atveju?

    pinakoladaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    kai mano vaikui taip buvo, tai gydytoja apziurejus ir pasake, kad nuo slogos. Nes paklausius jokiu negerumu nesigirdejo

    rakija

  2. 1

    gali buti ir nuo sauso oro, dulkiu erkuciu, jei pataliukai ar ciuzinukas senesnis.

    Lulu

  3. 1

    Mano dukrytei ir tas pats.Diena nekosija o naktimis prasideda kosijimai.Tai as jai darau tokias proseduras pries miega visada pagarinu gerklyte,paskui karstam sudytame vandenije pakaitinu kojytes ir uzdedu po to vilnones koinytes ir paguldau miegoti ir tuomet nakti nebekosija labai mums padeda.Dar kartais slapia ranksluosti pakabinu ant lovytes galo.Kad butu dregna.Pabandykite ir jus gal ir jums pades:)sekmes

    Egle

  4. 1

    mums irgi taip buvo, manau tu teisi

    Katia

  5. 1

    Tikrai tu teisi :) mano sunui dabar lygiai tas pats, nors slogos is viso jau nebera gera savaite, bet atsigulus ir uzmigus po keliu valandu, arba paryciais uzpuola kosulys, toks slapias su atsikosejimais. Vaistu jokiu nevartojam, geria daug siltu skysciu ir viskas, migdau ant truputi aukstesnes ir platesnes pagalves, kad uztektu ne tik po galva, bet ir po krutines lasta.

    Meskeriotoja

  6. 0

    mums taip pat buvo :) nuo slogos, nes ji dirgina nakti gerklyte.

    indre82