• 7ats.

    Katinukų nublusinimas. Kokį nublusinantį veterinarinį vaistą naudojate savo augintiniui?

    Klausimas laikančioms katulius. Kokį nublusinantį veterinarinį vaistą naudojate savo augintiniui? Ir ar yra naudojusių "EXNER Petguard" ? Jei taip, tai, ar jis veiksmingas ir kaip greitai jis suveikė? Anksčiau savo katinams naudojau BOLFO purškalą, tai jis buvo labai veiksmingas, vos tik papurškus blusos imdavo leisgyvės kristi iš kailio, man patiko, kad jis suveikdavo nedelsiant. Bet vyras šiandien nupirko exner purškalą. Išpurškiau, bet tokio poveikio kaip po bolfo nėra.

    svarainėNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes ne purškalą naudojam, bet lašiukus ant kailio. Pavadinimo dabar tikrai nepasakysiu, nes sesė užsiima šiuo dalyku. Žodžiu nusiperkam tokius lašiukus, palašinam ant katytės sprando praskleidus kailiuką (ant sprando, kad nepasiektų išsilaižyti) ir tos blusos taip pat krenta. Kitų dalykų nenaudojom, nes mums veiksmingas šis variantas..

    lydekaite

  2. 2

    kai laikėme katiną, tai naudojome antkaklį, bet nepasakyčiau kad labai efektyvus.

    IlonaP

  3. 2

    Naudoju specialu purskikli.

    Yuki

  4. 1

    veterinarijos vaistineje buna tokiu lasiuku,uzlasini ant kaktos ir neber blusu:-)

    daina

  5. 1

    Mes irgi naudojame lašiukus katinams ant sprando. Tačiau veterinaras man yra sakęs, kad pirmiausia reikia išnaikinti kailyje esančias blusas, t.y. purkšti apie savaitę 1 kart per dieną kol išdvės, o tik po to, kai jau blusos išnaikintos, užlašinti ant sprando lašiukus, nes visi lašiukai blusų nenaikina, jie tik neleidžia atsirasti naujoms.

    svarainė

  6. 1

    Mums tai kažkaip pakanka antkaklio nuo blusų.

    Vilmiene

  7. 1

    Mes naudojam toki pat kaip lydekaite, bet pavadinimo deja ir neatsimenu

    renaciuks