Atsakymai

  1. 2

    Man pries nestuma buvo sutrikusi, pasirodo nuo didelio streso, pasijutau blogai greit pavargdavau, atsirado prakaitavimas. Paskyre gert kazkokius vaistus po 5 tabl i diena , ar du menesius pageriau po to nutraukiau ir greit pastojau, taip ir nenuejau daugiau pas gydytoja. Reiketu gal issitirt, bet jauciuos gerai dabar. O svoris del to nekito

    renaciuks

  2. 2

    9 kl man nustate kad turiu problemu su skydliauke. Teko nesioti gintarinius karolius, gerti begales vaistu. Tuomet nustojo augti mano ugis, gerai kad tuomet jau buvau 1,64 m, kitaip taip ir buciau likus mazute. Ir svoris pradejo augti. Siuo metu jokiu vaistu nevartoju, taciau kasmet vis tiriuosi skydliauke kad kas nebutu blogai. Musu gimineje vos ne visoms gimines moterims yra problemu su skydliauke ir daugeliui ji operuota

    Sarunas

  3. 2

    aciu,JUMS mergaites,man gydytoja dave siuntima issitirti,nes gali buti problemu,silpnuma jauciu,mieguistuma,kartais sirdele permusineja,del svorio pakitimu nieko nepastebejau,stovi vietoje.

    viilmmaa

  4. 2

    ta prasme ar kas sergate. Skydliaukes veilka sutrikusi,hormonu taipat.

    viilmmaa

  5. 2

    nesupratau klausimo, su skydliauke visi susidure. Butu liudna be skydliaukes.

    rakija

  6. 1

    dauguma moteru turi problemu su skydliauke...gaila...Baisu,kitos moterys negali isnesioti kudikio sergat sia liga,nagai luzineja,plaukai slenka,svoris daugelui auga.

    viilmmaa

  7. 1

    buvo veikla sutrikusi. Jau "pagurklis" buvo atsiradęs ir trukdydavo ryti. Ryjant girdėdavosi garsas gurgt :) Svoris labai staigiai krito, kaltinau maitinimą savo pienuku, bet svoris laaaabai staigiai krito, greitai pavargdavau, išmušdavo prakaitas ir labai buvau dirgli. Manau ir širdis permušinėdavo, bet dėl jos nesityriau, tik jautėsi kad kažkas negerai su širdim. Pastebėjau pagurklį po gimdymo 5-6 mėnesiai. Pasidariau visus tyrimus, rodė, kad susivėlę visi hormonai, bet atėjau po dviejų mėnesių su tais pačiais tyrimais darytas prieš dieną ir jau rodė, kad hormonai susitvarkė. Gydymo dar jokio nebuvo skyrę, tik dabar reikia eiti profilaktiškai tikrintis pirmiau kas tris mėnesius, dabar kas pusę metų.

    lydekaite

  8. 1

    As esu susidurus su tuo, man puse skydliaukes ishoperuota yra:) suvezejus buvo... O del svorio kritimo/augimo priklauso nuo to ar tau trukumas hormonu ar perteklius:)

    Mystica

  9. 1

    pries metus buvo didelis hormonu svyravimas ir isvesejusi skydliauke, geriau kasdiena L- tiroksina, siais metais pasitikrinau , tai hormonu kiekis buvo normalus, echoskopija dare ir nieko nemate, sake jei vargina nuovargis, tai gali pagerti l-tiroksina, tad 3men pageriau, kol kas savijauta lyg ir normali. kitais metais vel eisiu pasitikrinti. juros kopustus valgau, juros druska vartoju.

    vinipukas

  10. 1

    Aš senai tyriausi, rado struma, sulėtėjusią skydliaukės veiklą, aš esu linkusi pilnėti, bet nežinau ar čia dėl skydliaukės nežymių sutrikimų. Dabar nebesityriau, gal pablogėjo padėtis.

    iinnggaa