• 9ats.

    Skyrybos. Po kiek bendro gyvenimo kartu isiskyrete? Kokios priezastys buvo?

    Klausimas mamytems kurios issiskyre. Po kiek bendro gyvenimo kartu isiskyrete? Kokios priezastys buvo? Kuris zengete pirma zingsni siame sprendime?

    vaida1983Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Nors vyras negėrė,nerūkė,pas svetimas nelakstė,manęs neskriaudė bet gyveno anytos diktuojamame pasaulyje. (Buvo pas juos tokia godumo manija) kad mane visada isivaizdavo kaip kokį vagį atėjusi jų rumų apiplėšti, nors niekada net nežinojau net kokia algą vyras gaudavo. niekuom manęs nelepino,nieko nepirko man ir nedovanojo.dar buvo labai didelis tingynys,tad su vaikučiais sukausi visada vienui vienutėlė.
    Ir gyvenau tik iš savo pinigėlių. Dar kur ir juos išleisdavau reikalaudavo atsiskaityt...Anūkų uošviai labai nekentė,laikė benkartais specialiai paleistais į pasaulį kad jų turtus pasigviešti.
    Tad kartą neiškenčiau, susirinkau būtiniausia vaikų kraitelį, vaikučius, ir daugiau tos šeimos nemačiau po praleistų tuose apartamentuose 4 metų.
    Su vyru pasimatėme tik skyribų teisme vienintelį kartą po šiai dienai.
    Poto praėjo daug metų, užauginau vaikučius vienui vienutėlė . Ir jau jiems suaugus likimas man atseikėjo su kaupu.
    Turių nuostabų vyrą,dar tokia lepinama ir laiminga net svajonėse savęs neisivaizdavau.Turime jaukius namus ir laukiame mudviejų meilės stebuklo, kuri pasibelst turėtų jau gruodį, ar naujųjų proga..
    Niekas nediktuoja jokų taisyklių,neskaičiuoja kiek suvalgai..

    Anonimas

  2. 5

    mes issiskyrem po 4 metu ,priezastis alkoholis,besaikis alkoholis,aisku pirma zingsni dejau as,nes nebemaciau prasmes gyventi su zmogumi kuris nenori nezada ir net minciu neturi keistis,zinoma nebuvo lengva ,buvau su dukryte,labai pergyvenau kaip viskas susiklostys toliau,bet gyvenimas mane apdovanojo labai nuostabiu vyru,su kuriuo esam begalo laimingi,nors daznai galvojau kad niekada nebesukursiu normalios seimos.

    gintarevilte

  3. 5

    Na issiskyrem po 12m santuokos,priezastis pagrindyne issiskirimo buvo alkoholio vartojimas.Suteikus ultimatuma,jam mielesni buvo draugai ir buteliukas.Aisku nesakau kad buvo "degradas' landyniu,bet tikrai nenustumdavo sonan buteliuko.O dar pinigu vagimai-tai,ko norejo ta ir turi.O as dabar sukurus antra santuoka,ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu.(5metus jau)

    Fausta

  4. 4

    issiskirem po 3 metu, ns buvo "mamos sunelis" po darbo vaziodavo pas mama, o velai vbakare tik namo. Man tai greitai nusibodo r pasiunciau ji giventi pas mama.Dabar antroj santuokoj ir laimingai gyvenu.

    Katia

  5. 4

    Pas mane lygiai ta pati priezastis, alkoholis.... Aciu dievui kad sugebejau issiskirt, nes jau ir smurtaut buvo pradejes, baisu vienu zodziu, gyvenau kaip kosmare kokiam. O jam atrode keista ko as cia nepatenkinta. isgyvenau su juo apie du metus santuokoj. bet is viso buvom 5 metus kartu, po vestuviu pradejo baisiai gert.
    bet uztat dabar turiu nuostabia seima :)

    ingute1986

  6. 3

    As cia ne i tema galbut, bet noriu pasidziaugti tomis mamytemis, kurios nepabijojo zengti ryztingo zingsnio vardan saves ir vaikuciu, ir dabar yra apdovanotos naujomis seimomis. Na ir vyrais ;) Bukit laimingos!

    lip2kas

  7. 2

    po metu...priezastis alkoholis, bet padare zingsni jis, turbut anksciau ar veliau buciau as davus ultimatuma, dabra bent kudikeli turiu, kuriam atiduodu visa save:)

    xinesax

  8. 2

    po dveju su puse bendro gyvenimo metu issiskyrem,kaip sakant buvo mamos sunelis,be mamos nei dienos,cia kaip tam seriale moterys meluoja geriau

    ruta26

  9. 0

    isiskyrempo metu nebegalejau akesti kad jam draugai ir alhoholis svabiau o dar gerdamas su draugais jis man skambinedavo ir koliodavo mane. laukiuosi vaikucio bet geriau liksiu vienisa mama nei gyvensiu su tokiu

    Anonimas