• 5ats.

    Atopinis dermatitas ir Balmandol aliejus: kas kūdikiui naudojote ne tik voniai, bet ir vietinei sausos, šiurkščios odelės priežiūrai tepant? Kas kiek laiko tepėte, ar matėsi rezultatas?

    skaiciau, kad galima ir patepti sausas suskeldejusias odeles vietas, pvz po vonios, duso, idomu kas kiek laiko galima tepti sakykim pries tai nuprausus pazeistas vietas virintu vandenuku? nes mum ilgai nepraeina butent ant zanduko, nors po 4dienu einam pas alergologe, ir turbut teks naudot hormonini tepala, nes odos nebeveikia drekikliai ir emoliantai, noriu kazkuo paminkstinti, pamaitinti, o kremukai nebepadeda visai ir situacija zenkliai blogeja.

    AnonimasAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man atrodo Balmandol naudojamas tik i vandeni pilt, o ant odos regis nelabai galima. Bent man atrodo, reiktu pasiskaityt informacini lapeli, kad blogiau nepadarytumet.

    reda83

  2. 2

    Mes naudojome,tikrai odele pagerejo,o tepeme po maudyniu ir siaip i diena pora kartu,ryte ir vakare,kai pagerejo,tai betepeme vakare,o kai visai gerai bebuvo,tai tik po maudyniu.

    pavasarinuke

  3. 2

    as aliejaus pildavau y vonele kiekviena kart kai maudziau

    vestina

  4. 1

    man alergologe sake,kad sergant ad jo naudoti negalima ,nes migdolas gali vaikuti dar labiau alergizuoti.

    Anonimas

  5. 1

    Nežinau, kaip elgtis sergant atopiniu dermatitu, bet mūsų mergina labai mėgsta maudytis, tai kad neišsausinti odelės nuo dažnų maudynių, į vonią po pusę dangtelio pildavau kiekvieną kartą, kai be muiliuko maudydavomės, o kai su putom prausdavomės, tai visą kūnelį tepdavau po maudynių su balmondolio aliejum. Jūs galit pabandyti su sviestmedžio aliejum ( taukmedžio sviestu ) patepti sausas vieteles. Ši priemonė man labai patinka ir neturėtų niekam pakenkti

    almyte7