Atsakymai

  1. 2

    Mes irgi lankėmės Ankstyvosios raidos tarnyboje dėl sumažėjusio raumenų tonuso. Ta prasme, mano mažylė nesivartė pati, tai šeimos gydytoja davė siuntimą ir mums buvo paskirta mankšta. Ten taip pat mus konsultavo logopedas ir psichologas, bet tikrai ne dėl kažkokių problemų, o tiesiog profilaktiškai. Su siuntimu - paslaugos nemokamos. Tai jeigu matai kažkokių problemų, kreiptis į savo gyd. Radau tinklapį - www.raida.lt, kuriame aprašytos problemos, dėl kurių galima kreiptis į gydymo įstaigas.

    elegancija

  2. 2

    Į raidos centrą gydytoja reabilitologė išrašo siuntimą lygiai taip, kaip ir į baseiną ar masažą. Ir ne dėl atsilikimo. Mes lankėmės su mažuoju raidos centre mankštose tarpuose tarp masažų kursų dėl raumenų tonuso. Rekomendavo ir mergytei, bet mes pasirinkom masažą, nes dėl nugaros skausmų aš negaliu su ja ten mankštintis. Ten siunčia ir pas logopedą.

    Giedre

  3. 2

    as jei gauciau toki siuntima butinai paklausciau gydytojo ,del kokio motyvo ji duoda,o jei pati manai kad reik tai niekad nebijok prasyti,neduos vienas gydytojas persirasyk pas kita,vaikuciai yra musu turtas ir dziaugsmas jie po kol kas negali pasirupint savimi,tam mes ir esam

    Aureluze

  4. 1

    manau, jei neiškyla kokių klausimų, tai nesiųs

    vilmazak

  5. 1

    nea, tokiame centre lankytis dar neteko, bet manau, kad siuncia ten, jeigu vaikiukas jau kazkiek atsilieka savo vystymusi. Reikia klausti gydytojos, ji geriau viska paaiskins, nei mes. O ir su siuntimais tai turbut nuo gydytoju priklauso. Vieni patys siuncia, o kiti numoja ranka. Pvz, mano daktaras greitas tik biuleteni pasiulyti, o kai paprasai kokio siuntimo sau, tai kazkaip nenori niekur siust. Gerai, kad vaikiuka normaliai apziuri.

    Agne

  6. 0

    mus siente gydytoja visus profilaktiskai ji siuncia,kad specialistai abziuretu,tai mum israse masaziukus pamenu,labai padejo,nes nekeldavo galvytes 3 menesiu.po masaziuku sutvirtejo dukryte.

    dzionike