Atsakymai

  1. 6

    as ir pradejau nuo bulves.. tada bulve su morka.. veliau bulvyte, morkyte, ir kalafijoras.. arba kopustelis :)

    kristale

  2. 4

    Mes pradejom nuo 4 men vaisiu tyreles ragauti :) Buvau ir as skaiciusi,kad rekia nuo darzovieniu pradeti,bet musu gydytoja rekomendavo vaisius. Truputi nerimavau,kad po to nevalgys darzoviu koses, bet mano nerimas nepasitvirtino, valgo lig siol viska, ka duodu :)

    almyte7

  3. 4

    mes pradėjom nuo 4 mėn. pradėjom nuo bulvės, bet kol neįdėjau morkos tai nepatiko, dabar valgo bulvių-morkų-kopūstų daržovienę, mėgsta bananą ir obuolį, perku gatavas kruopų košytes, bet Milupos jam nelabai patinka, geriau valgo Bebi, kur reikia miltelius i pieną, o ne į vandenį bert.

    vilmazak

  4. 3

    O grūdų košes - Milupos 7 grūdų košė, ji skirta šiek tiek didesniems, bet ji nesaldi, be jokių priedo, be pieno ir mano mažylė valgė nuo 4 mėn. Įmaišydavau obuolių tyrės, o kartais užpildavau pienuku.

    Giedre

  5. 3

    Mes irgi pradėjom nuo daržovienės -bulvė+morka, vėliau po truputį cukinija, moliūgas, kalafijorai. Su kopūstu nemėgsta. Po kokio mėn. pradėjau duoti ragauti avižinių dribsnių, grikių kruopų košes. Iš grikių miltų košės nesknios, nevalgo. Taip pat bandžiau ir pirktines Nestle, Milupos, Bebe, bet nelabai noriai valgo, nes jos labai saldžios. Daržovių tyreles valgom, bet dažniausiai tik "išvykose", svečiuose, nes labiau patinka namie virtos. Vaisinėmis tyrelėmis kartais irgi pasimėgaujam, nes iš pradžių kaip ir patiko, dabar jau daug mažiau noriai valgo.

    elegancija

  6. 3

    mes rimtai valgyti papildoma maisteli pradejom nuo 6 men. o 4,5 ragavom virta morkyte, poto ivedziau bulve. bet nelabai patiko darzoves. daviau paragauti kruopu koses, cia buvo skaniau. namuose virdavau obuoli ir smulkindavau, daviau banano paragauti.

    Julanta

  7. 3

    Mes pradejom valgyt kosytes nuo 3men ir 3 sav,nes truko svorio.Valgom daugiausia ryziu ir kukuruzu koseles.Bandem "Milupos" su melisa,mazyliui labai patiko,bet uzmigt nepadejo,kaip buvo rasoma ant pakelio.
    O diena dar suvalgom po indeli tyreles.Suneliui labiausiai patinka obuoliu ir kriausiu.taip pat obuoliu ir dziovintu slyvu..

    rimrem

  8. 2

    Nuo daržovinių- moliūgas su morkomis arba vien moliūgo (labiau mėgo)

    Giedre

  9. 2

    mes tik pries sesta men. pradejom nuo bulvytes, po savaites morkyte, dar po savaites kopustelis. Visas pati viriau...savaitgali buvau pabandymui Hipp nupirkusi, bet mano merginai visai nepatiko, geriau mamos virtos :) o Hipp vaisines tyreles labai skaniai valgo (duodu su obuoliais ir obuoliais - bananais

    Ausrute

  10. 2

    Nestle firmos,labai skanios.

    Deimax