• 9ats.

    Ar turite Hot Pan keptuvę iš Top Shop?

    Savaitgalį nusipirkom Hot Pan keptuvę iš Top Shop (Megoj). Ir teko labai nusivilti - keptuvė atrodė kaip nenauja (apibraižytas plastikinis pagrindas, tas žalias), dangtis nekokybiškai pagamintas (stiklų šonai matosi blogai įtvirtinti) ir iš vis atrodo neverta tokios kainos! :( Norėtųsi grąžinti. Bet gal tik man čia tokia pasitaikė. Ar turite kas tokią? Kokie atsiliepimai?

    VaidaVeBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As turiu ir dziaugiuos siuo daiktu. O del kazkokiu defektu siulau net nedvejot ir grazint preke atgal.

    Eglone

  2. 1

    neturiu ir kol kas tokiu planu nera

    rakija

  3. 1

    Na mano mama turi,bet jai močiutė atidavė.Lyg ir viskas gerai,naudojo ne kartą ir nesiskundė,aišku elektros sunaudoja ji:-)

    aidaS

  4. 1

    Atsiprašau, paieškoje neteisingą keptuvės pavadinimą buvau įvedusi, todėl neradau tokios temos... :/

    VaidaVe

  5. 1

    Vadinasi, ne aš viena pastebėjau, kad ne naujas pardavinėja. Apmaudu, kad taip žmonėms naudotus daiktus pardavinėja už naujų kainą. Jei norėčiau naudoto, ieškočiau tarp naudotų daiktų skelbimų, o čia perki iš parduotuvės ir gauni neaišku ką... Svarstau, ar grąžinti visai, ar pakeisti nauju, nes vaizdas tikrai nesužavėjo.

    VaidaVe

  6. 1

    Neturiu ir net nenoriu jokiu reikalu tureti su tuo TOP SHOP.Kaip tik siandien pazistama sake,kad uzsisake ta keptuve ir gavo ja brokuota,ta prasme subraizyta ir naudota

    ruta26

  7. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/18223/hot-pan-elektrine-keptuve-pasidalinkite-patirtimi

    bet kaip sunku i paieska isivesti "Hot Pan"...

    Anonimas

  8. 1

    jei daiktas atrodo kaip ne naujas tai nuneskite i parduotuve kad grazintu pinigus ar pakeistu i kita. Teko internete skaityti kad skundesi zmones kad pirko ne nauja daikta, nes po 15 d ji vis dar galima grazinti, jei kas nepatiko. O po to tuos grazintus gaminius vel perparduoda kitiems.
    Mes turime sia keptuve, labai patenkinti ir isigijome tikrai nauja daikta

    Sarunas

  9. 1