• 5ats.

    Man 38 savaites jau, treciadieni buvau pas daktare dare apziura, ziurejo ar dar nepraddejo atsidarymas, atsidare jau 2 cm. Taciau po vizito man vis dar skauda pilvo apacia, jau kelinta diena, ir taip paciupinejo, kad tikrai vis maudzia. Ar taip turi buti ar negerai, gal vel eiti pas daktare?

    Nors daktare tai gana gruboka.;)

    Inguliuks20Apsilankymai pas gydytojąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei atsiranda pastovus maudimas ,tai nebūtinai jis yra pėdsakas paliktas dėl grubios tarkim apžiūros.Nors tai be abejo yra ir labai netgi nemalonu, net ir atsargiai apžiūrint.Suerzinimas ir nedidelis,taip pat gali sukelti net ūmų skausmą ,tuo metu ypač, kai jau gimdos kalelis po truputi prasivėrinėdamas minkštėja ir leidžiasi žemyn, tampa labai jautrus net ir be jokios apžiūros .
    Tai tiesiog jau atėjęs laikas kai bet kurią minutę galima sulaukt ir tikrų sąrėmių.
    Be abejo , jei jokia veikla toliau nesyvysto ,o skausmas visgi nepakeliamas , būtinai pasikonsultuokite ar pas savo ginekologe, arba galima kreiptis ir gimdymo namų specialistus ,jei pas savo gyd. vizito norite išvenggti.
    nėštukę visada priims.

    Anonimas

  2. 2

    Tokio laiko nėštume ir būna apie 2cm.atsidaręs kaklelis.Aš pagimdžiau 37sav.,irgi buvo kaklelis 2cm.,prasivėręs ir po kelių dienų vandenys nubėgo.Iš po tos apžiūros taip ir būna,taip tik suaktyvina gimdymą.Ir tas skausmas jau normalu yra,visgi ruošiasi kūdikis ateiti į šį pasaulį.Stebėk ar pilvas jau nusileido žemiau.Man prieš dvi savaites iki gimdymo pilvas nusileido.

    vitalijus

  3. 1

    Man ir po apziuros skaudejo, apziurint skaudejo, buvau pakraupus,nes nesitikejau,kad apziuros metu gali skaudeti.svarbiausia atsipalaiduoti,kai apziuri gimdos kakleli,tada ne taip baisu..o maudimu nemanau,kad verta bijotu,kai jau 38,ta savaite:)

    Anonimas

  4. 1

    Man taip pat skaudejo, kai sujudino gimdos kakleli.

    Eglone

  5. 1

    Na tas apziurejimas paskutinemis savaitemis tikrai nemalonus ir skausmingas buna,bet tiek ilgai tai neturetu mausti.Jei skausmas pastovus,tai gal pasisuk savo ginei ir pasikonsultuok,o jei su pertraukelemis,tai gal tau jau saremiukai paruosiamieji cia?Vis gi pasiskambink ginei ir pasikonsultuok.

    pavasarinuke