Atsakymai

  1. 4

    (kirpėja-manikiūrininkė)
    Prisiauginti nagus tai galima .Bet nėra iš tiesų geras sumanymas.
    Ne dėl to, kad vaikelį butinai "užgausi",
    bet tiesiog nesvarbu kokius nagus išsirinksi priauginėti
    ( gėlinius ,šilko ,akrilinius ar tipsus ) Visi jie pagaminti iš stiprių cheminių gan toksiškų medžiagų.Tad yra tikimybė kad visgi ta puošmena gali pakenkti. Nes nėštumo metu ,organizmas vias savo gerasias medžiagas yra maksimaliai išdalinęs kūdikiui, todėl imuninė sistema maytės labai pažeidžiama.
    Tiek nagų struktūra tampa kur kas silpnesnė .Dažnai mamytei ir plaukų ,dantų gedimų ir dar visko daug nutinka ...
    Dar labai daug priklauso žinoma ir nuo meistro kvalifikacijos ,kaip atliks savo darbą,
    Nes ne retas atvejis kad tą grožį nusiėmus gali rast ir nebepataisomai sugadintus nagus.
    Teko man matyt ir tokių rankų nagų po priauginimo,kad tiesiog nago plokštelė liko išpuvusį,po akrilo sluoksniu.
    skausmo jokio tuomet nejauti, ir nematai kas vyksta viduj gylumoje.(nes po nago plokštele,kur baigias mėnuliukas,nėra jokių nervinių recepterių).
    taip nutinka,dėl patekusio oro burbuliko tarp nago plokštelės ir dengiamo priauginimo medžiagos sluoksnio.naturalus nagas išskyria riebalus.taip atsiranda terpė kauptis bakterijoms.Ir pilnai pakanka priaugintus nagus panešioti apie tris mėn,kad netekt visam gyvenimui.
    aš to nepatariu daryti.
    be,to kad juos turėt idealius ilgesnį laiką, ar turėsi pakankamai laiko ir pinigų , bėgioti į kirpyklą kas dvi savaites nagų paildymui pasidaryti ? juk jie greitai nuauginėja..
    o vienam mėnesiui pasižaist ar vertą?

    Anonimas

  2. 4

    Visos norim buti grazios, ar nescios, ar ne, o be to, pasikartosiu, nestumas juk nei liga, nei koks neigalumas, bet reikalingas saikas ir ypac pirmuosius tris menesiukus. Jei jau labai reikia tu dirbtiniu nagu, tai gal geriau rinktis gelinius, nes akriliniai labiau neigiami ir, kiek teko skaityti, JAV net uzdrausta nescioms deti akrilinius nagus, bet jai labai ju norit, pasakysit, kad ne Amerikoj gyvenat :) , bet gal reiketu atsizvelgti. Siaip nestumo metu labai atsigauna plaukai, nagai... gal ir jums pacios naguciai taps grazus

    almyte7

  3. 3

    O kaip jus vaikus priziuresit su nagais :) nemanau kad kazkas pakenks,bet kam to reikia.

    Jolka123

  4. 3

    Man i nestumo pabaiga "stebuklingai" sustiprejo nagai :) Visa gyvenima norejau ilgu NATURALIU nagu, bet vis luzinedavo ir pan. Tai bent dabar galiu pasidziaugti stipriais nagais :) Nezinau, ar po nestumo jie vel taps silpni, kokie buvo anksciau... Beje, as anksciau buvau prisiauginusi gelinius nagus (Londone, gerame salone, ir mokejau tikrai nemazai), bet jau po keletos dienu vienas nagas, darant masinos dureles, nukrito. Veliau dar vienas... Kol galu gale pati likusius nusiemiau, ir prisiekiau sau daugiau niekada tokiu nesamoniu nebedaryti :) :)

    Yuki

  5. 3
  6. 3

    As net tokios minties netureciau, budama nescia tureti ilgus netikrus nagus :) O vaikuciui gimus, nesaugu su tokiais.

    Yuki

  7. 2

    galima,tiesiog prisiauginkit neilgus grazius nagucius kad butu patogu:)

    indraya

  8. 2

    galima, o kai ipranti but su tais ilgais nagais tai tikrai netrugdo nei ismaudyt naujagimi nei pampersa pakeisti, cia sudetingiau tom kurios nepratusios prie ilgu nagu arba prisiaugina po gimdymo kai nedaug laiko buna praeja :)

    Adri

  9. 2

    tikrai gali detis nagucius,tik ilgi normalu nes su perilgais nagais nepatogu bus rengti leliuk.pirma karta girdziu kad reikes nusiimti nagus kaip gimdysi.gimdziau du kartus ir su nagais jokiu problemu nebuvo ir dabar gimdysiu trecia ir tikrai net nekliudo nagai gimdyme

    deimantina

  10. 2

    o kam jos detis jei kai pagimdysit gausit nusimt..nesaugu turint leliukus tureti ilgesnius nagus..

    saulyte6