• 5ats.

    pilvo diegliai. Ar normalu, kad pilvo diegliai nakti kankina kas dvi tris valandas uzeina, o nuo paryciu net kas valanda?

    Sakykite mamytes koki buvo jusu pilvo diegliukai? Mums jau trys menesiai bet vis dar kankina tie diegliukai... anksciau budavo kad dazniausiai uzeina kas kelias valandas, o db dazniausiai naktimis, kas dvi tris valandas uzeina, o nuo paryciu net kas valanda pabudineja kartais verkia, o kartais tik isleidzia dujas ir vel miega:) ar cia kazin normalu? nes siaip zinau kad dazniausiai buna tuo paciu metu bet mums tai tikrai taip nebuna... kaip kada...

    Star_blueKūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    tai zinoma suduok lasiuku pries maitinima,patikek tikrai vaikuciui nemalonu kai pilveli raizo.stenkis dazniau pamasazuoti pilveli o jai pati maitini pagerk daug kmynu arbatos.

    viktorijaz

  2. 1

    pabandykite Espumisan L lasiukus mums padejo mes su juo nuo pat gimimo ir dabar kai kartais paskausta pilvukas sulasinu ir viskas gerai:)

    Lafe

  3. 1

    nupirkit tikrai vaistu paduokit ir gal susitvarkys,mano vaikas pvz buvo naktimis neramus ikipat metu laiko net ilgiau ,tris kartus keldavos nakty verkdavo negaliu pasakyt kad ten ir diegliai buvo.....

    Anonimas

  4. 1

    mums irgi trys menesiai ir naktimis,paryciais prabund rekdamas,verkdamas.kartais isleidzia dujas,bet visuomet verkia,net sunku nuraminti ir su rankytem labai makaluojasi,draskosi,griebia sau uz ausyciu,veido ir draskosi save,sunku net nulaikyt jo rankytes..bet nezinau ar cia tikrai pilvo diegliukai ar aip kas jam..

    mylime

  5. 1

    nusipirk Espumizano labai pgerai padeda ir jis nekenke kudikiui musu mazylei ir buvo kad pilva diegliukai kankino tai vis pries miega po valgio suduodavau tai praejo :)

    mamyte4