• 28ats.

    Ar pastebėjot, kad pries sventes padaugėjo žaislų reklamų, ar pasinaudojat siūlomais žaislais?

    Žiūriu mano vaikis, reklamos auka pasidarė.. ką reklamuoja visko nori :) aišku jis dar mažas, bet paskui gaunasi, kad visko nori :D gal jums kaip tik reklamos greičiau padeda apsispręsti, ka dovanoti vaikams?

    kristaleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na taip ,cia tiesa,pamato per tv reklama ir jau nori,nepagalvoja,kiek jie kainuoja.jau pasinaudojau kai norfoj nuolaidos buvo ir nupirkau leles,neemiau kazkokiu ipatingu ir brangiausiu,nes zinau,kad po savaites jau nusibos ir metysis kambary.

    nesvarbu

  2. 2
  3. 2

    pastebėjau, kažkaip viai nesinori jų pirkt

    Jorkaile

  4. 2

    Na,reklamu netruksta ne tik zaislu,bet ir buitines technikos ir dar ivairiu akciju,o siaip nupirkom dukrytei rainbow art deluxe,tai paskutinis s....,o buvau suplanavus kaledoms,tai gerai,kad anksciau isejo nupirkt.Bandysim pirkt barbe princese,nes tik apie ja sneka po tu visu reklamu,o sunui neaktualu reklamos,o ir nuomones dar neturi ko noretu.

    Bosiene

  5. 2

    Mano sunui 3.5m tai jis visai nesidomi televizoriumi, tai man labai gerai :), o seip Kaledoms paprase eskavatoriaus, jau zyze nuo rudens, tai ir gaus :).

    ZivileN

  6. 2

    kaunietems, galiu pasakyt, kad uz makdonaldo yra parduotuve Jonelis ir ko :) ten daug prekiu pigiau, nes buna pazeistos dezes ar dar kas.. pirkau vaikui modelino rinkini, kuris nelimpa prie ranku, su yvairiom formelem, panasiai kaip ledu parduotuvele...

    kristale

  7. 2

    Pastebejau kadangi mano mazius dar mazas tai nelabai dar supranta,ka nupirksim tas bus gerai:)

    Lafe

  8. 2

    Pastebejau tikrai,didiesiems jau kaip ir praejo tu zaislu mada,o mazasis nemoka paprasyti dar.Tikras galvosukis kazka nupirkti.Aisku gali bet ka ciupti,bet reikia,kad vaikui butu kazkoks idomumas su tuo zaislu zaisti

    ruta26

  9. 2

    As tai pasinaudojau zaislu nuolaidomis.

    grirute

  10. 2

    mano zuikis dar mazas, tad reklamu auka netapo.zinoma viskam akcijos,nuolaidos, nes zmones daug isleidzia dovanom.db daug parduotuviu zaislai pigesni,dar nepasinaudojau ta proga, bet ,manau,pasinaudosiu.taipogi su vyru zadame tv isigyti nauja, kadangi senai planuojame, o akcijos dideles,tad veikiausiai pasinaudosime:)

    bantukas