• 6ats.

    ka daryti, jei kudikis, kuriam savaite, neima kruties?

    mano sunui jau savaite ir jis nei karto nepaeme kruties. ligoninej laukem kol ims zyst bet deja teko duot buteliuka ir dabar nusitraukineju piena ir taip maitinu! Vis duodu kad zystu, dar turiu vilties gal galesiu maitint is kruties! Man jau antras vaikas,pirma maitinau iki suejo metai o antras vaikas tik is buteliuko. Busiu dekinga uz jusu nuomone!

    IndrajaŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o tu pabandyk, antspenius. man ir buvo problema, kad sunkei eme, o su jais toliau sekmingai maitinau. ir mano draugei tai pagelbejo, nes kitaip labai sunkiai vaikutis paimdavo kruti.

    lip2kas

  2. 1

    gal jam suauges liezuvelis,ir jis negali zyst,o is buteliuko patogiau

    Aksana

  3. 1

    kazin ar kas jau pasikeis, jei visai neima ir neeme - ir is buteliuko lengviau traukiasi, jei ir imtu kruti, kazin ar istrauktu daugiau nei pradini pieneli. as taip pat nutraukinejau ir taip maitinau, nors pas mus kiek kitos priezastys buvo.

    Anonimas

  4. 0

    pienukui gamintis man labai padejo arbatele LACTUS STRONG superine arbatele bent jau man,tik ilgiau reikejo pagert

    Anonimas

  5. 0

    svarbiausia nenuleisti ranku, per savo asaras bet vistiek siulyti kruti,as pati kuri laika taip vargau.Jokiu budu nesiulyti is buteliuko, nes pajus kad zymiai lengviau is jo valgyti.....tada dar bus sudetingiau...dideles kantrybes

    Anonimas

  6. 0

    as irgi ilgai nusitraukinejau piena ir maitinau is buteliuko,o dabar sekmingai maitinu is kruties tik reikia kantrybes

    Anonimas