Atsakymai

  1. 3

    na mamos pienas pats geriausias vaikui,del to daugiau vaikui pilvuko nepus.Pati stebek ka valgai,ir stebek vaika

    sandi

  2. 3

    Pabandyk vengt saldaus maisto, saldumynų, cukraus, gal net medaus, nuo mišinuko, manau, vis tiek skaudės jam pilvuką, toks amžius :) Reikia iškentėti :( Manajam diegliukai prasidėjo kaip ir vėliau, bet dabar jau nebebūna arba vaikas ištvermingesnis (3 mėn). Stiprybės :)

    Rugsėja

  3. 2

    as taip pat nemanau, kad verta pereit prie misinuku, ypac jei turi pienelio. diegliukai nepradings, o dar kiek rupescio, kol misinuka atitaikysit.

    lip2kas

  4. 2

    tikrai neverta pereit prie misiniu - gali ir isvis niekas nepadeti mazylei kol neisaugs ir tai nepriklauso ar valgys mp ar misini.. tikrai neverta. o is lasu jei nepadeda simetikonas, niekas, tai nebent gali padeti tik colic calm ir daznas masazas, kojyciu lankstymas.

    Anonimas

  5. 2

    Tikrai kad ne maziau kankina.Saugok savo pienuka,nekisk tu misinuku,juk ten chemija

    ruta26

  6. 2

    tikrai nemanau kad verta. diegliukus gali pareguliuoti valgydama tam tikra maista, atsisakydama vaisiu ir pan. jei pienuko turi tikrai neduok misinuko, paksui gailiesi o ir nuo misinuko jo buna. o jei netik misinukas paskui vargsi kol atrinks ir taip pat kankins diegliukai. diegliukai baigsis 3-4 men o misinuko pasekmiu ir gali buti visokiu. as vargau su mazoiaus nenorejimu valgyt misinuko iki 5 men. o mano pienuka valge kuo puikiausiai, tad dziaukis kad turi to gerio ir naudok savo galias pareguliuodama mityba taip bus sveikiau mazylei:)

    wiktoriuke

  7. 1

    Na mums tokios problemos nebuvo,valgiau daug maž viską.Tik stengiausi nevalgyti citrusinių vaisių,negerti sulčių ir visokių kitų gėrimų.Tik vandenį,arbatą.O kitų dalykų stengiausi nepadauginti ir tiek.Pieno į mišinuką nekeisk.

    aidaS

  8. 1

    Tikrai nemaziau,kol turi MP,maitink juo,tiesiog valgyk maista kuris nepustu pilvo.

    Jolka123