• 14ats.

    pasas kudikiui. Ar galima padaryti kudikiui pasa be tevo?

    vaiko tetis yra uzsienyje, o man reikia vaikui pasa padaryti, ar kaip nors iseitu padaryti pasa be tevo, vaikas turi tevo pavarde.

    monika1112Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As nesuprantu is kur jus istraukiate kad reikia abieju tevu,kad vaikui pasa padaryti.Reikia tik vieno is tevu nesvarbu tai butu ar tetis ar mama.Pvz,kaip as oficialiai esu neistekejusu tai kaip dariau vaikui pasa nesiausi dukrytes gimima liudijima kad irodyciau,kad as esu tikrai jos mama,kadangi musu pavardes skirtingos dukrytes pavarde pagal teti ir viskas.Nieks net neklause kur vaiko tetis.Logiskai mastant tada vienisos mamos niekaip negaletu padaryti vaikams pasu be abieju tevu.o kiek yra vienisu mamu

    Egle

  2. 4

    man pačiai aktualus šis klausimus, todėl skambinausi į pasų poskyrį ir išklausiau viską. Tėtis nėra būtinas. Telefonu pasakė, kad reikia tėčio asmens dokumento, darant vaiko pasą, tačiau kai pasakiau, kad tėtis išvykęs pasakė tuomet darys kitaip ir nebūtinas tėčio dokumentas. Nežinau ką ten darys "kitaip", bet poskyrio darbuotoja sakė nebus problemų jeigu neturėsime tėčio asmens dokumento. Geriausia paskambinkit į pasų poskyrį ir viską smulkiai išklauskit, kad nereikėtų pirmyn atgal važinėtis ;)

    lydekaite

  3. 4

    Kad kazin, nes reikia abieju tevu pasu/asmens tapatybes korteliu. Siaip panasiu kausimu domejosi Kristale(?), paieskok jos klausimyne.

    reda83

  4. 1
  5. 1

    Galima,uztenka ir vieno is tevu

    ruta26

  6. 1
  7. 1

    as dukrytei dariau asmens tapatybes kortele ir padare be tevo mes neendraujam jam priteisti alimentai bet jis ju nemoka ir nesirupina vaiku vaikui duota jo pavarde

    padauza

  8. 1

    Kokius dokumentus reikia pateikti norint vaikui padaryti pasą, ar užtenka vieno iš tėvų paso?

    Reikia pateikti:
    – vaiko gimimo liudijimą, jei vaikui nebuvo išduotas pasas;
    – vaiko kelionės dokumentą, jeigu jis buvo išduotas
    – vieno iš tėvų (su kuriuo vaikas gyvena) asmens dokumentą
    – jeigu nėra išspręstas vaiko pilietybės klausimas (išduodamas pirmas vaiko asmens dokumentas) – reikia abiejų tėvų asmens dokumentų.
    http://www.dokumentai.lt/duk.php

    Jolka123

  9. 1

    pasas vyro buvo reikalingas,kadangi mano dukrytes gimimo liudijime pavarde buvo tokia kaip mano vyro,ne kaip mano.Tuo pat metu pasikeiciau savo pavarde ir padariau dukrai pasa..na o jei pavardes visos vienodos..tai galbut net nereikalingas vyro pasas..to tiksliai nezinau..

    Fantazija

  10. 1

    as dariausi be vyro.kadangi jis buvo uzsienyje o as grizau viena pasidaryti vaikui pasa.taigi tikrai nera tevelio dalyvavimas butinas.Beje..buvau pasiemus jo pasa..

    Fantazija