• 11ats.

    Kurioje vietoje mašinoje tvirtinate vaiko autokėdutę? Ar netrukdo vairuoti, jei vaikas sėdi ant priekinės sėdynės?

    turiu omeny ant galinės sėdynės - tai vairuotojo ar keleivio pusėje. Taip pat tos kurios tvirtindavo kėdutępriekyje - iki kurio vaiko amžiaus vežiojote, o kada iškraustėte ant galinės sėdynės?

    LuluBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    galineje sedyneje kairioje puseje.

    gabija1

  2. 2

    Vaikas nuo pirmu dienu vienas vazineja gale,kedute pritvirtinta is keleivio puses kad vairuodama galeciau ji matyti. O i prieki tvirtint negalejau nes yra oro pagalves.

    Lafe

  3. 2

    Pritvirtinome gale už vairuotojo sėdynės.

    iinnggaa

  4. 2

    tvirtinam gale,uz vairuotojo sedynes

    ruta26

  5. 2

    Ant priekines sedynes niekada kedutes nededavau. O ant galines, iki kokiu metu, kedute visada dedavom uz vairuotojo sedynes (beje, esu girdejus, kad ten saugiausia vaikui vieta), o pati sededavau salia. Na o mazdaug nuo metu, tai kedute dedam gale, kitoj pusej nei vairuotojas. Visu pirma, nes tevelis nelabai telpa, negali atsitraukt sedynes, nes spaustu mergytei kojas. O kai pati vairuoju man patogiau, lengviau ka paduoti.

    lip2kas

  6. 2

    Gale uz vairuotojo-mazesne,uz keleivio puses-vyresne.
    (Jolka123)

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    as gale, uz kito keleivio sedynes

    efkute

  9. 1
  10. 1

    dazniausiai nematau soninio veidrodelio... reikia pakelti gerai galva kad matyciau :) bet tvitinu prieki, nes jei viena vaziuoju o vaikas verkiia, tai patogiau duoti ciulptuka, negu sukiotis atgal... nesinori kad vaikas kazkuri laika klyktu... nes mama pvz. negali kazkur sustoti

    ErikaP