• 12ats.

Atsakymai

  1. 3

    zinoma galima duoti karves piena. bet sunku bus ismokinti is pipetes

    Anonimas

  2. 2

    maitinom pienu, bet deja triušiukas šiandien mire, taip gaila buvo,

    IlonaP

  3. 2

    taip imanoma,as voverytes 3 uzauginau su pipete

    rasiuksas

  4. 2

    zinoma imanoma triusiuka isauginti ir be mamos,va butent pieniuka duokite per pipete,ir laikyti ji namuose siltai,ir tikrai jis uzaugs.

    nade

  5. 1

    galima su pipete. Mes taip jūrų kiaulytę auginam

    Dziungarija

  6. 1

    Ilona,pati auginau triušę,vargas auginant,daugiau niekada neauginčiau,mano triušei buvo skydliaukės auglys nuo maximos salotų vazonėliuose.

    emiliukas

  7. 1

    na as isauginau 12 kaciuku maitindama is pipetes..maitinau kas2.5 val..tai tikrai manau,kad ir triusiuka galima taip uzauginti:) tik kaciukus as maitinau su spec.mmisineliu..nezinau ar yra tokiu triusiukams:)

    Fantazija

  8. 1

    mes kačiuką tik gimusį užauginome,su pipete lašindavome karvės pieną,gal mes jo per daug davėme,bet užaugęs svėrė beveik 10kg.nusipenėjo.nežinau ar tai nuo karvės pieno,ar per dieną suvalgytos trys skardinės kilkių,teftelių tiek svorio pridavė.

    emiliukas

  9. 1

    Tikrai turetu tikti maitinti karves pienu is pipetes. Arba galite nusipirkti specialia maza gertuve is zoo prekiu parduotuves, tuomet gal triusiukas pats ismoks is jos atsigerti, ir nereiks kaskart jo maitinti.

    Yuki

  10. 1

    vyro tevas daug metu augina triusius,ti buvo kad atvede triuse triusiuku,bet vienas buvo silpnas.vyro tevas iskart norejo uzkast kad nesikankintu, nes sake kad neimanoma ismaitint, bet nepasidaviau ir maitinau siltu pienu is pipetes,dabar tas triusiukas(patele)turi jau ir savus triusikus

    Tnijole