• 27ats.

    Kaip reaguojate,jei dovanojate vaikui žaislą,o jis jau pirmą dieną ką nors išardo,sulaužo? Ar baratės,kad nepirksit daugiau,ar manot,kad čia jau vaiko daiktas,ir su juo gali elgtis kaip tinkamas?

    sandrituteŽaisliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    dazniausiai mano mergytei vis gavus kaska naujo vis netycia sulusta :)

    gabija1

  2. 2

    nieko juk ju toks amzius dabar yra tik viska ardyti

    ielvai

  3. 2

    Maniškė irgi lėlytėms kojas,rankas išsukinėja,tiesiog pasakau,kad taip negalima,kad skauda ir pan.Tačiau jei žaislas yra kokybiškas,tai vaikas nepajėgus jo sulaužyti,na nebent specialiai į sieną trenktų,tada aišku sulūžtų,o už tokį darbą tikrai subarčiau.

    vitalijus

  4. 2

    na taip jo yra bet lauzyt neleisciau ,jei matyciau kad speceliai tranko pasakyciau kad senelis saltis dagiau nebeateis ir nebeatnes dovanu

    Anonimas

  5. 2

    na mums dazniausiai taip ir buna,kad parnesus zaisla imi ir ka nors sulauzo..pasakau,fraze,kad negalima taip daryti ir lauzyti zaisliuku..bet vaikas dar nelabai sito supranta..tiesiog kita karta kai parduotuveje ko uzsimano,neperku ,nors ir rodo ozius..

    nade

  6. 2

    kolkas taip dar nebuvo:) bet mokiname,kad su zaislais reikia elgtis graziai,taip pat,kaip su knygomis..bet jei zaislas luzta ne del vaiko kaltes, tai tikrai nieko nesakyciau

    bantukas

  7. 2

    Nėra taip buvę,kad sulaužytų tą pačią dieną.Neaišku kaip vaikas jį sulaužo ar iš pykčio ar bežaidžiant užlipa,prispaudžia.Gal kažkiek papykčiau,bet jei žaislai iš karto lūžta vadinasi nėra kokybiški,gal tada save mintyse pabarčiau,kad pagailėjau pinigėlių geresniam žaislui.
    Yra tik buvę,kad nupirkau malūnsparnį,patrauki už virvutės ir lekia per kambarį,mokėjau 6lt.sparnus nulaužė tą pačią dieną.bet kai išpakavau iš karto pagalvojau ar tik nenulūš tos visos plastmasės iš karto.

    emiliukas

  8. 2
  9. 2

    ka ce pyksi ant mazo vaiko.jug jiems wiskas idomu..tokia ta ptigimtis..:) kol susipazystam su aplinkiniu pasauliu:)

    saulyte6

  10. 2

    ziurint kokio amžiaus vaikas, nes mažas dar nesupranta kad negalima laužyti, idomu kas viduje jiems. na o didesniui reiketu paaiškinti kad negalima

    IlonaP