• 16ats.

    Ar gali šuo jausti, kad laukiuosi?

    Turime šuneli. Niekada negalejau patiketi kad gyvūnai gali jausti, kai tu laukies. Kalytė labai pasikeitė. Ji labai pasikeitė mane labai saugo, sekioja koja i koja, net aploja zmones, kurie su manim bendrauja. Net i lova prašosi miegoti. Ar teko grdėti panašių istorijų?

    nikitadewNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Taip, tikrai teko. Panasiai suo elgiasi pas mano klasioke. Turejo rotveileriu kalyte, labai judria, isdykusia, o kai ji pajaute, kad seimininke laukiasi, tai pasidare labai rami, irgi nuolat sekiodavo is paskos ir kartu lisdavo miegoti, uostinedavo pilva ir vis i akis ziuredavo, kai gime vaikutis, tai isvis ramybes isikunijimas tapo. Rodos, toks didelis suo, o jo namie beveik nesijaucia.
    Bet girdejau ir kitokiu istoriju, kad suo pradeda labai pavydeti ir negraziai elgtis. Mano sharpeju kalyte tapo mano atzvilgiu neklusni, lauke as vos spedavau paskui ja begti. Ir pabijojom, kad gimus vaikui ji ko nors nekrestu, tai su asaromis atidavem kitiems zmonems.

    Agne

  2. 2

    Kaip tik šį savaitgalį buvom kaime ir ten atvažiavo mano dukterėčia su savo kalaite. Tai ta kalaite negalėjo manimi atsidžiaugt. Labai meiliai glaustėsi ir uostinėjo pilvą. Tiesiog nežinojo kur dėtis iš džiaugsmo. O va su kitais buvo daug santūresnė arba visai neparodė jokio džiaugsmo(mūsų ten buvo daug susirinkę :D ) Tai mes irgi nusprendėm, kad ji jaučia ir supranta mano padėtį :)

    trejetukas

  3. 2

    kazkur skaiciau ,kad pati moteris nezinodama ,kad nescia pastebejo suns pasikeitima,kad pasidare meili ir rami,poto tik suzinojo ,kad nescia,tikiu kad sunys tai tikrai jaucia

    Aureluze

  4. 2

    kai laukiausi antrosios paneles gavom katina dovanu. nuo pirmu kartu kazkaip prisirisom su tuo katinu vienas prie kito. supratau, kad gyvunai, kaip sunys, kates, ne tik jaucia kai laukiesi, bet ir kai tavo savijauta bloga. kadangi mano nestumas buvo ne is lengvuju, tai teko daug laiko lovoj praleisti, o katinas visada ateidavo ir man prie pilvo atsiguldavo. taip skausmeliai mazejo. ir sitaip jis mane "guode" kiekviena karta. bet teko ji atiduoti, kadangi nemego vaiku. tai saugumo sumetimais, kad neapdraskytu mazyles, ji atidavem

    ausra2

  5. 1

    Nedrysciau abejoti, kad taip negali buti :)

    Imbiere

  6. 1

    Tikrai,kad naminiai gyvunai jaucia pasikeitimus ir artejancias nelaimes.Isitikinau kelis kartus

    ruta26

  7. 1

    Tiek suo tiek kate, tai jaucia :)

    Donatele

  8. 1

    pas mus ta pati istorija. suo buvo kaip vijurkas, nespejom gaudyti, nuo tada kai laukiuosi, galiu vedzioti be pavadzio-nuo kojos nesitraukia nei per zingsni :)

    Anonimas

  9. 1

    mano mamos katinas ira gan nesugyvenamas;),bet cia visai nesenai kai lenkiausi pas tevus tai lipo man ant keliu ir glaudesi i pilvuka tai ir nustebau negi jaucia,kad pulvuki lelius auga;)?'

    Anonimas

  10. 1

    Taip, tikrai teko. Panasiai suo ir kate elgesi pas mane

    gintarep