Atsakymai

  1. 3

    Tai turbut persivalgo jis. Truputi pamaitinus duok atsirukt ir vel toliau maitink. O gal taip kokios bedos patarciau nueit pasikonsultuot pas gyd.

    kristulele

  2. 3

    Aukse, papildyk savo profilį informacija apie vaikutį, nes nelabai žinau kokio amžiaus tavo mažiukas.

    O gal turit svarstykles pasverti? Sakoma reikia prieš maitinimą ir po pasverti ir pamatysit, kiek privalgė. Tada bus galima geriau žinoti, ar tikrai persivalgo.

    elegancija

  3. 2

    mes turejome irgi tokia problemele,bet nupirkom maisteli atpilinejantiems,jis yra tirstesnis ir kuri laika maitinom tik tuo maisteliu

    Aureluze

  4. 2

    Tai ar nebus, kad persivalgo. Gal pabandyk kas kiek laiko atimti krūtį, palaukti kol atsirūgs ir tada toliau pamaitinti. Ar jau ir taip darei? Svorio daug priaugat per mėn.

    elegancija

  5. 2

    pamaitinta laikau ilgai kol atsirugsta pora kartu,o is kart paguldzius pradeda atpilineti,arba buna dar kartais kad bezisdamas kruti jau atpila,baisu kad vaikutis nepaspringtu

    Anonimas

  6. 2
  7. 2

    Gali būti keli variantai, arba netinka mišinukas, arba permaitini, arba neatsirūgsta gerai po maitinimo. Gal pamaitintas per daug juda, iš karto paguldomas. Kaip ir minėjo kritike, taip pat pabandyk pakeisti mišinuką. Mes kai pakeitėm, mums iš karto baigėsi atpylinėjimai.

    elegancija

  8. 2

    o maitini pati ar misinuku?jei misinuku tai pirk spec.atpilinejantiems vaikams.

    kritike

  9. 2

    Pati pirmoji priemone tai kreiptis i vaikucio gydytoja ir viska papasakoti. ir kuo greiciau, nes per tokius atpylinejimus net per nosyte vaikiukas blogai jausis.

    Agne

  10. 2

    Tavo mazylis jau vemia, jeigu net per nosyte bega. jis paprasciausiai persivalgo. maniskis taip iki 4 men. dare. stebek maitindama, nors labai sunku nuspeti kur riba.

    Julanta