Atsakymai

  1. 5

    Gali būti,kad vaiko organizmui trūksta skysčių ,duok kuo daugiau gerti o,kad būtų ramiau reikėtų pasidaryti tyrimus....Sėkmės..

    debesėlis

  2. 4

    Tyrimai niekada nepakenks. Bet gal Tavo vaikutis skysciu mazai vartoja? Kai man po operacijos pradejo eiti toks kvapas, iskart puole skyscius lasinti ir viskas atsistate. Tai vienas is pozymiu, kai truksta organizmui skysciu.

    Ausra

  3. 4

    nenoriu gasdinti, bet verta sunerimti, nes tai gali buti cukraliges pozymis:(((( dazniausiai taip buna:(( bet mano drauges mergaitei taip buvo ejo acetono kvapas, bet padare tyrimus ir viskas gerai:)))
    manau reiktu pasidaryti tyrimus.tikekimes kad ir jum viskas gerai :)))) sekmes:)))

    ievutek

  4. 3

    Labai nervuotis kol kas nevertėtų, bet pas gydytoją apsilankyt būtina. Tai gali būt cukraligės požymis. Bet taip pat tas nemalonus kvapas gali atsirasti ir nuo to, jei vaiko mityba nėra subalansuota arba yra bėdų su skranduku. Bet kokiu atveju, tą nustatyt gali tik specialistas.

    trejetukas

  5. 2

    Ir mums taip buvo...Nuo papildomo maitinimo ir nuo apnašų ant liežuvio

    Jorkaile

  6. 2

    tik gimus taip buvo, bet nieks nenorėjo komentuoti,tipo klausk savo gydytojos ir t.t. Gydytojos neprisišaukiau, o grįžus namo viskas praėjo. Maniau,kad nuo seno mišinuko(nes ligoninėj nieks neperspėjo,kad palaikyto negalima duoti), bet paaiškėjo,kad nuo nepavalgymo.Tik gimusiam duodavo l.mažai, jis vergdavo dėl pieno trūkumo.

    vinipukas

  7. 2

    kreipkis į gydytoją ir bus viskas aišku

    pupa34

  8. 2

    Nu manau kad vertetu sunerimt.Nueikit pas gyd.

    kristulele

  9. 2

    mano sunenui dare tyrimus tai nustate jog yra su skranduku bedu ir kai atsiranda acetonas tai streikuoja ir zarnynas.Nesinori gasdinti bet jam tai nuo gimimo,kai buvo kudikis labai atpylinedavo,o dabar jam jau 4m,bet beda liko :( rekomenduociau apsilankyti pas pediatra pirma,o paskui pas gastroenterologus.Sekmes.

    Anonimas

  10. 1

    Skubiai reikia kreiptis i gydytoja.

    gintarep