• 18ats.

    SUO NUOSAVAME NAME

    Sveikos,kas auginate nuasavame name dideles veisles suni ir laikote kambaryje ne voljere,pasidalinkit patirtimi kaip tvarkotes su ciuces ismatom?renkat kas kart pasitustinus,ar... mes suni turim apie 1,5 men kiemas baisus...kieme,zolyne vien s kruvos... savaitgali su lopetele surinkom,kelios dienos ir vel tas pats...kaip surenkat?

    rainbowNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nesuprantu:ar nusibodo rinkti?Nes stebuklingai gi kakai nepasisalins....Nesvarbu kur tas suo gyvena-ar kambary,ar lauke juk... Kaip kitaip galima tvarkytis??Tu dziaukis,kad suo prasosi pats i lauka! Blogiau,kai kambary pridirba.
    I lauka einant reikia nestis siuksliu maisa,su kuriuo ir galima surinkt kakus.Nebutina kastuveli temptis;) Pati auginu vilksunius,ir zinau viena buda,kaip truputi sumazint kakus;)) Pirk gera maista,kuri suns organizmas labai gerai isisavina,o tuo paciu kakoja daug maziau.Brangu? Tada nusipirk daugiau siuksliu maisu:)

    silvute

  2. 2

    reikia vesti i lauka, o mes kieme tai neleidžiam lakstyti, jai yra lauke, tai uždarom i voljera

    IlonaP

  3. 1

    nuo dergimo nera vaistu, reikia arba vedzioti, kad kitur dergtu arba voljere laikyti

    rakija

  4. 1

    mano uzoviene augina rotveileri,ji tiesiog pasikakinti isleidzia i lauka,ir ismatas iskarto surenka maseliu,o namuose nei kakinasi nei sysioja.

    nade

  5. 1

    nesvarbu kokio dydzio suo, jei jau augini tai turi juo ir rupintis. koks skirtumas kur tu ji augini, pats ir valai ar kieme ar voljiere ar name jo kakucius.

    wiktoriuke

  6. 1

    anyta laiko tris šunis namuose. Vasara vis pakapsto veją, yra vienas šuniukas mažiukas tai vis išrauna kupstą vejos, bet anyta atsodina ką iškapsto. O dėl išmatų... ji tiesiog eina pro šalį ir surenka, todėl nesusikaupia tiek daug ir nesimato. Būna, kad eini ir pamatai pora krūvelių (visgi trys šunys, gyvenantys kambary), bet kažkaip visada pas anytą kieme gražu, švaru.. Na tikrai pastebėjau, kad eina, pamato ir surenka, o lauke ji dažnai vaikšto.

    lydekaite

  7. 1

    as gyvenu ispanijoj ir zmones susirenka suniuku ismatos po kakio. yra specialus maiciukai. o toki maziuka tai ir geriausia pratinti daryti isvedus kazkur toliau nuo namu.

    wiktoriuke

  8. 1

    rainbow, reik sunu ismatas rinkti ypac aplink mokyklas, daugiabucius, as kiek maciau apie mano nama (daugiabutis) net pensininkai vaiksto rankose maiseli laikydami ir visad tvarkingai surenka. Grazu net ziuret,kad tokie tvarkingi zmones. O surinkti nemanau akd butu tau sunku :)

    Adri

  9. 1

    Kiekviena diena einamie su maziuku pasivaikscioti ir suo eina kartu kad nedergtu kiemo.

    Lafe

  10. 1

    mes pas tevus mano turim du sunis nuosavam mane, jie buna voljere, bet tevai du kartu sper diena visalaik juos vedzioja tad kiemas buna svarus. patarciau suniukus pratinti prie vedziojimo ir darymo vienu laiku ir nebus tokiu problemu.

    wiktoriuke