• 5ats.

    vaiko kambarys ir vaikiskos lovytes

    Mielos mamytes parasykit prasau nuo keliu metu pradejot vaikucius mikdyti atskiruose kambariuose ? Kokia lovyte pirkot ar palikot kudikiska ar pirkot normalia lovyte nuo 18 men. ? Patarkit kokio dydzio vaikui lovyte tuomet reikia pirkti ar kai matmenys 140 x 70 ar ta tradicine 180 x 80 ? Buciau labai dekinga uz patarimus .. Planuojame irengti vaikui grazu kambari, taciau nezinau kokia lovyte pirkti. Vaikui 1 m ir 8 men.

    postera41-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na galiu patarti is kur ja nusipirkti,daro kokybiskus vaiko kambario baldus,yra tokia internetine parduotuve,http://www.baldonesis.lt/
    tikrai rasite dideli pasirinkima,ir geram vaikelio miegui :)

    gabija1

  2. 1

    Jei kambarys nera didelis,[pirkite isskleidziama foteliuka.Kai vaikas nemiega,susistums ir bus daugiau erdves zaidimams.Maniskis nuo 1m7menesiu miega ant istiesiamo fotelio,kadangi kudikiska lovyte sulužo per kraustymąsi.Ir kai pradejo miegoti ant fotelio,tai ir miega vienas pats kambary,tiesiog palieku pradaras duris,jei prabustu,kad girdeciau.O siaip iskart miegas susitvarke,nebera to blaskymosi,kaip budavo,kai miegodavo kudikiskoj medinej lovoj.ismiega visa nakti ir ryte prabudes ateina pas tevelius i kambari

    ruta26

  3. 1

    Dukryte atskiram kambary miegot pradejo nuo 2metuku,o sunu pas ja perkelem 1m4men.Dukryte miega paprastoj viengulej lovoj,o sunus dar kolkas paprastoj medinej lovytej jam dabar 1m8men,bet jau ziurinejam kazka kito.

    Bosiene

  4. 0

    mes dukryte nuo 7 men migdom atskiram kamabry, nuo 1,2 men miega mazoj savo lovytej. Ne kudikiskoj lovelej, bet ir ne "single", tokia per viduri. Lovyte nei per didele, nei per maza, uztad neauksta (zemesne uz paprasta viengule), jei vaikas iskristu. Bet net as kartu su mazyte kartais guliu ir neluzta. Manau iki kokiu 7 metuku tiks :)

    1dziuls

  5. 0

    miega nuo metuku savo kambary,o lovyte dar ta pati 140X70,kol kas mum uztenka,greit nuimsim groteles sunui jau 2metukai,tai manau laisvai joje gali miegot apie 2metu,o veliau ziuresim kokia gal broliui nusibos austa su ciuozykla tai perkelsim jam o broliui nauja jaunuolio ksambariui ka ziuresim.Svarbu labai ciuzinys,tai nemanau kad fotelis isskleidziamas yra gerai,nebent draugui pernakvot,bet pastoviam miegojimui reiktu su geru ciuziniu.

    Anonimas