• 15ats.

    Darzelio lankymas. Ar kiekviena diena vedate vaikucius i darzeli kuomet pacios esate namuose/nedirbate?

    Pries savaitele pradejau leisti dukryte i darziuka pati dar esu dekrete tiesiog vedu i darziuka kad pabutu su vaikuciais/paivairinti rutina buname darziuke tik iki pietu. Bet dabar tokie prasti orai ir visi vaikuciai darziuke serga/snargliuoja. Tai ar teisingai elgiuosi keleta dieneliu nuvedusi darau pertraukele siandiena nebevedziau nzn ar ir rytoj vesti,ar pradejus lankyti darziuka vaikui geriau eiti kiekviena diena?

    barskuteLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na mano sunus taip pat pradejo eit praeita sav. i darzeli,irgi tik iki pietu.Bet as dabar vedu kasdien kad apsiprastu,nes paskui gali but sunku uzsimanys neit prades oziukus rodyt,kad viena diena nejot susimaisys vaikui viskas.Bent jau as taip manau kad geriau reikia vest mazyli.O nuo ligu niekur nepabegsim visad atsiras darzely kuris vaikas sloguoja ar pakosi,juk ir mokykloj tas pats bus.Del slogos nepraleidinesi pamokuKuo greiciau organizmas pripras prie visu bacilu tuo geriau bus.Bus atspsaresnis ligom.

    Anonimas

  2. 4

    as ir nedirbu, aisku darbo ieskausi bet sedziu namie. mazius kai sveika svisada eina i darzeli ir tikrai pastebiu rezultatus. o dabar vaikas buvo atostoguose tai kelias dienas jau vedu i darzeli be jokiu verkimu. juk vaikai mokinasi bendrauja jiems ten smagiau. uzsiima, mokosi kartu zaisti, dalintis. bent jau mano vaikui namie sedeti kancia. jam truksta erdves veiklos. nori tik lauke buti.

    wiktoriuke

  3. 3

    vedu iki kol suserga kartais ir pasimuliuojam nes jei neitumem seip sau reiktu moketi uz darzeli

    simka

  4. 3

    taip,nes siemet jau lankome paruosiamaja grupe.bet ir pernai,budama namie kasdien leisdavau i darzeli.

    musiukas007

  5. 3

    vedu, nors kartais galetu ir namei pabut, bet geriau kada ritmas yra nes po to prasideda gal siandien eisiu, gal neisiu,

    vejune

  6. 3

    As tik pirma diena palikau iki pietu, o paskui visa diena palikdavau. Man taip aukles patare, kad greiciau pripras vaikas. O paskui vesdavau visas dienas tik 5 dienas kur galima nevest tai ir nevedziau. Siaip is pradziu sirguliuodavo kas keles savaites, bet dabar jau nesergam senokai :)

    Sandre

  7. 3

    Manau.kad pertrauku nereikia,bent jau kol vaikiukas pripras.

    irma1

  8. 2

    na kadangi mum antri jau metukai, pirmus beveik visus prasirgome, dabar kai sedziu namie tai nevedu kiekviena diena, buna kad kokias 4 d einame buna ir maziau, kartais visa savaite iseiname yvairiai.

    vestina

  9. 2

    vedziau ne kasdien, nes norejau pataupyti pinigeliu, jokio skirtumo vaikas nejaute, pastebejau, kad dauguma taip daro, nes vaikai serga daznai, tikrai kasdien nieks neveda, nebent vyresnius tik. Bet musu vaikui namie geriausia, tik cia jis nestresuoja, todel dauguma ir nenori i darza, i lauka taip pat nepraso kaip kiti, nes jam namie daug idomios veiklos suteikiam. Bet zinoma, kad ir lauko nepamirstam, tik tiek, kad jis ne karto nera prases i lauka, ar i darzeli

    vinipukas

  10. 2

    Geriau nedaryti pertraukėlių, nes vaikui sunku po kažkiek laiko vėl įsilieti į kolektyvą darželyje. O jei pajunta, kad gali patinginiauti namie, pradeda manipuliuoti (dažnai sakydavo man pilvelis kažko skauda, ar gerklytė kažkokia netokia, kad tik neiti)

    ilgesys