• 14ats.

    mazoji jau pradejo pati valgyti.beda ta ,kad ji suvalgo tik 2-3 saukstus ir daugiau nenori.kai pati jai noriu duoti,nenori,sako "pati valgysiu",kai sakau"pati valgyk",tada nenoriu.dar kaip pati ja maitinau.ji suvalgydavo visa bliuda..

    axom2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mūsų jau persilaužė. irgi buvo tas pats

    Jorkaile

  2. 1

    maniskei tas pats. Na bet atradau buda kada dukryte valgo maitinama. Kai as i normalia savo lekste isidedu maisto sau (istikruju ten buna jos maistas). Apsimetu kad valgau ir jai net nesiulau, jei praso, sakau, kad cia mamytes, o kai pagaliau "ispraso", kad duociau- pamaitinu :D

    1dziuls

  3. 1

    kiek suvalgo matyt jai tiek uztenka,kai isalks paprasys

    sandi

  4. 1

    Mano mazesne,dar labai nereiskia noro vien tik pati valgyt.Bet cia jau izvelgiu kaprizus,jau mamytei reikia imtis gudrybiu,kuo sudomint.Jei mano dukryte valgydama pasako ne,tai as iskart isimu is kedutes,o su saukstu dar pabandau pasiulyt maistelio,ar demonstratyviai valgau jos kose,tai ir ji uzsimano.Bet niekada neverciu jos valgyt,kai isalksta,tai pati ir sauksteliu ir rankom pilna burna valgo.

    grirute

  5. 1

    na manoji jau irgi persasi pati valgyt, bet ir neverciu,kiek suvalgo-tiek,jei pasiulau pamaitint, o ji nenori, nekisu..kartais pasiulau pamaitinti sutinka, kai pati pazaidzia tarkim su sriuba ir saukstu:) nebegioju is paskos su saukstu, vaikas zino,kiek jam reikia...paskui nejaus sotumo jausmo, jei nuoalt bus permaitinamas..

    bantukas

  6. 1

    Kai nores valgyti,tai ir pavalgys pati.Mano dukrytei 3m vienakart suvalgo viska kas buna lekstej,o kitakart tris kasnius ir nebenori,tai as tikrai nepuolu kist per prievarta,o sunui 1m8men taip pat valgo kaip jam norisi,nes is manes jau valgyt nebenori kaip ir but maitinamas.

    Bosiene

  7. 1

    mums irgi taip buvo kad suvalgo 2 saukstus ir viskas bet poto as ja prikalbindavau pavalgyti ir patimaitindavau.

    mamyciuke

  8. 1

    arba iskarto susitark kiek saukstuku tures suvalgyti jei nori valgyti pati. taip dar ir skaiciuotin ismoksit.

    wiktoriuke

  9. 1

    as ir sutinku kad variantas geras vienas saukstas tavo kitas jos. tik reikia su vaiku is anksto susitarti ka dnebutu pykciu. toks vaika sjuk jau viska supranta.

    wiktoriuke

  10. 1

    galbut neblogas variantas vienas saukstas pacios kitas Jusu,bet jei nenori taip o pati pakankamai nebepavalgo as siulyciau paciai maitinti:)

    barskute