• 5ats.

    Kurio metų laiku Jūsų kūdikis/vaikas susirgo atopiniu dermatitu? Kaip keitėsi ligos stadijos keičiantis sezonams? Ar organizmo reakcija į alergenus skirtingu sezono metu buvo skirtinga? Kokio sezono metu visiškai išnyko ligos požymiai (jei išnyko)?

    AnonimasAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano 2 metai ir dar nesirgo..

    tikmama

  2. 2

    susirgo gal antrą mėnesį, buvo iki trejų su virš. Nuolat

    Dziungarija

  3. 2

    mus pradėjo berti po savaitės nuo gimimo, gimė lapkričio mėn. gyd. ištyrė, kad dermatitas otopinis, puse metų pabėrė tarpais, o po to dingo visai. Mums paūmėdavo labiau ne nuo oro sąlygų, o nuo maisto, labai stebėdavau.

    iinnggaa

  4. 2

    maniskis gime rudeni,rugseji,AD pasireiske mazdaug po menesio ir vis pletesi,ziema ta pirmaja ir buvo daugiausia berimu,pavasari daugiau iseidavome i lauka tai pradejo taisytis,o vasara ypatingai pagerejo saule ir grynas oras labai teigiamai veikia odele,musm alergologe sake kad kuo daugiau lauke bent ant vakarines saulutes vaika leisti pabuti,po tos vasaros tokiu berimu ir neatsirasdavo daugiau nebent viena kita demele,veliau virs metuku alergija kazkaip pasireiksdavo nebe berimu o keliais spuogeliais ant zandu,o nuo 2 metuku isnyko visai.

    sandritute

  5. 1

    atopini dermatita nustate pavasari. sunui buvo vos 2-3men. greit issigydem, tad kaip kitais sezonais liga pasireiskia negaliu pakomentuoti, dermatitas daugiau ir nebepasireiske. sunui dabar 2 metai.

    romantike