• 5ats.

    Gal kas atostogaujate Latvijos pajuryje?

    Sia vasara labai noretumem su seima atostogauti Latvijos pajuryje, taciau visai nezinau, taip sakant, geru vietu (ypac su kudikiu) :). Gal kam teko atostogauti ir galetumet parekomenduoti. Noreciau gauti ir ju kontaktus (internetini psl., tel.nr. arba el.pasto adresa). Is anksto aciu! :)

    AusraKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Esu kazkada dar paauglysteje Papeje buvusi su giminemis, bet labai seniai, nieko visai, ramu tylu. O siaip mes kasmet nuvaziuojam i Ventspilio kempinga, kur mums labiausiai patinka. ten irgi ramu, tas kempingas prie pat juros pusyne. Galima su palapine, su kemperiu atvaziuot arba namuka issinuomoti, tai toks variantas ir vaikuciams tiktu. Labai svarus ir tvarkingas bendras namelis, kur yra virtuve, poilsio kambarys su televizoriumi ir staliukais, dusai ir tualetai.

    "Приморский кемпинг"
    улица Васарницу, 56,
    г. Вентспилс

    Тел.: 63627925, 63620800
    Факс: 63620810
    camping@ventspils.lv


    Работаем круглосуточно
    без выходных.

    Летний сезон:
    с 1 мая по 30 сентября.

    Зимний сезон:
    с 1 октября по 30 апреля.
    http://www.camping.ventspils.lv

    Agne

  2. 1

    mes irgi kazkada keliavom latvijos pajuriu, faini pliazai, kempingu daug, o labiausiai suzavejo asfaltuotos aiksteles pliazuose, kur su automobiliu gali atvaziuoti beveik prie pat juros... sedi sau siltai masinoj ir ziuri i jura uz 30m....

    Jurgita311

  3. 1

    ne, adr neteko, bet labai geri atsiliepiami is draugu.

    mysteryy

  4. 1

    Aciu, Agne, uz informacija. Manau tikrai pravers. Aciu ir Dzionikei :). Tik gal, Dzionike, kokius kontaktus turi kur jus ten apsistodavot?

    Ausra

  5. 1

    Mes kasmet vaziuojam i latvijos pajuri papeje bunam,ramu,tylu,jokio surmulio mum patinka:)

    dzionike