• 20ats.

    Naminis gyvunelis bute,koki rinktis?

    Labai norime isigyti gyvuneli pradzioj galvojom apie zuvyte veliau apie koki mazuti grauzika,bet dabar manau kad geriausia butu katinas,bet koki rinktis,draugai turi britu trumpaplauki bet jis istisus metus seriasi ir visai nezaismingas,siamo pirkti bijau kad dukrytes nedraskytu,patarkite ka pasirinkti juk tai nevienadienis pirkinys ir norisi teisingo sprendimo, ka auginate Jus?aciu:)

    barskuteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kadaide auginau katina,Siamo :) viskas gerai su juo,bet slapimo kvapas katinuku-didele beda.
    Auginau papugeles-daug plunksnu ir visai su jom nelinksma.
    Teko ir zuvytes auginti-numire..
    Dabar auginu sisnsiliuka.Nors pas ji protelio ir nedaug,bet mielas jis.

    Amorsita

  2. 2

    geriausia auginti tai ka megstate ,mes irgi daug ka augine,pradedant nuo ziurkeno baigiant vezliu.bet apsistojom ties papugelemis ir sesku.zinoma nuo papugu daug siuksliu ir triuksmas,bet niekada namie tylu nebuna:)

    nesvarbu

  3. 2

    rinktis reiktų tokį gyvūną, kiek dėmesio galėsite jam skirti. o šuo, katė ar koks kitas gyvūnas , manau , vaikiukui bus tikrai smagiau. mes galvojame apie šuniuką, kai kūdikis paūgės... tiksliau aš svajoju :)

    Rugsėja

  4. 2

    mnau katina be plauku geriausia butu:)

    Anonimas

  5. 2

    na mes kastravom jog i lauka nepultu o atsizymeti taip ir nespejo namuose visa laime bet ir del to kastravom nes katinai zymisi savo teritorija o kates ne

    simka

  6. 2

    turejom suni dideli ilga laika rotveileri, bet jis pavongas vaikams sako jie labai pavydus tai teko atiduot tevam o dabar nieko nebelaikau nes pagalvojau kad kai paaugs vaikas gyvuneliui gali but nepyragai :)
    gal koki vezliuka isigykit,cia tik mano pasiulymas :)

    alisija

  7. 2

    na mes turejome katina parasta tai labai fainas buvo karpydavom nagus iskastravom daznai keitem deze nebuvo jokiu problemu sunu kai parsivezem nebuvo jokiu bedu kai biski ugtelejo labai domedavosi katinu bigiodavo su vaikstyne ispaskos:)kas man dar patinka jog jei kas nepatikdavo palipa kur aukstai ir viskas vaikas nepasiekia uosvei turejo papugeles tai lanbai daug plunksnu siuksliu is narvo apie ji labai triuksmingos o is kokio ziurkeno irgi mazai naudos

    simka

  8. 2

    atsiprasau uz kvaila klausima, o iskastruotas katinas taip pat zymisi, kvapa skleidzia ne tik katinai,bet ir kates?ar ne?
    jau visai susipainiojau,nes kaime tai viskas aisku su tais katinais vaiksto lauke,zymisi,o bute kazi kaip bus ?

    barskute

  9. 1

    Tik ne kate. Auginau kate. Gyvenome 1 kamb bute. Tiek patiems tos vietos maza buvo, o ir dar kate su visokiais savo indeliais, dezem ir zaislais.
    Geriau auginti zuvytes. Prieziura paprastesne. Kate juk ir isplauti ir kraika keisti ko ne kas diena, ir pazaisti dar su ja reikia..

    Imbiere

  10. 1

    as labai noreciau katino sfinkso :) kazkada teko puse metu toki paauginti (draugai paprase), tai nuo to laiko svajoju pati toki isigyti :)

    shenon