Atsakymai

  1. 2

    pastaruoju metu perku "natusan" kraika, man jis visai nieko, bet nepatinka, kad pasidaro kaip kose:( siaip visad pirkdavau "mano kate" ir pigu, ir daug, ir kvapa neblogai sugeria :) na, man 5kg uztenka kazkur 3savaitem, gal ilgiau :)

    cooliuke

  2. 1

    Mes seniausiai atsisakeme kraiko, nusipirkome katinu tualetus su dvigubais dugnais.(rasau daugiskaita, nes 2 katinai:))Cia geriausias variantas, mums. Nes kai pildavom karaika, o isbandem ivairiausius, tai vistiek ant letenu daug kraiko issinesioja po buta .O taip katinas pasisioja, ir letenos sausos lieka.Katinai gana pukuoti, todel prie letenu daugiau kraiko prilipdavo, negu pas lygaus plauko kates.Pabandykit, tualetas nebrangus, mes Maxinoje pirkome, akropolyje, gal 20 lt kainavo deze.Ir nekainuos tiek islaikymas.

    liutukas

  3. 1

    perku ivairu, dazniausiai akcijini koki, bet renkuosi tik silikonini, jis geriau sugere kvapa. Perku kartais 5kg kartais 8kg, o uztenka apie menesi laiko

    Adri

  4. 1

    Perku is Iki parduotuves,moku 8lt.Firma Eco.Uztenka menesiui viso pako.kadangi keiciu kas dvi dienas,o ir iberiu nelabai daug.Kadangi labai daug sysioja katinas,tai geriau dazniau pakeisiu,nes i ta pati kraika suslapusi nebenori atlikti gamtiniu reikalu

    ruta26

  5. 0

    as tai naudoju paprasta optima linija susokanti kraika. susokantis labai gerai ir ilgiau uztena,ir kvapas joks nesklinda kai gyvunas reikala atlieka:-)

    daina