Atsakymai

  1. 3

    nera tokio grafiko kad butu tarpai tarp maitinimu - zinda kada nori ir kiek nori. buna kad tik snaudzia prie papuko nes tokiems mazuliukams norisi buti arti mamos todel neaisku kiek laiko praeina tarp maitinimu. zadindavau tik jei nesikeldavo ilgiau nei 3 val, bet kai suejo 2 savaites tai nekeldavau - kada isalkdavo pati atsibusdavo.

    arcita

  2. 2

    zisdavo kokias 5min kas 3val kaip laikrodukas,pirma menesi zadindavau ir nakti kas 4val nes gelta buvo uzsitesus.O paskui jau kai pati paprasydavo

    sandi

  3. 1
  4. 1

    sako kad zadinti nereikia duodavau tada kada noredavo laiko tarpas budavo apie tris valandas.

    ErikaP

  5. 1

    as duodavau kaI paprasys, valgydavo kas 1.5val mazdaug. Bet jei anksciau ar veliau prasydavo, tai dodavau. Ne laukiau iki 1.5 val ir nezadindavau kai miegojo.

    Katia

  6. 1

    dienoms mazdaug kas tris valandas.o naktim kada jau pati prasydavau panasei.o jai jau praeidavo keturiu valandu tarpas nakti tai pati zadindavau,bet taip tik iki menesiuko dariau o poto naktim ilgindavau laika.

    viktorijaz

  7. 1

    pirma men,dienos metu zadindavau vaikuti valgyti kas 3val,nakti vaikas pats keldavosi kas 2val. maitinau mp,kruti reikia vaikui duoti kuo dazniau,kai vaikutis taip daznai nemiegodavo,tai valgydavo kas 1.30val.

    Juljana

  8. 1

    nezadindavau, na nebent jau budavo praeje daugiau kaip 4 valandos tai tada kartais pazadindavau, siaip neatsimenu kiek kartu valgydavo per diena, bet duodavau, kada noredavo, ir kas puse valandos ir kas 1. kas 2, kas 3 valandas. na zodziu ziuredavau pagal dukrytes norus :)

    loretike1

  9. 1

    Neskaiciuodavau,bet labai daznai,istisai prie kruties budavo.O duodavau,kai tik isalkdavo

    ruta26

  10. 1

    Kiek pamenu,tai valgydavo,kas 2-3val visa para.Ir valgyti duodava tada,kada paprasydavo.

    Amorsita