• 10ats.

Atsakymai

  1. 2

    Ar mergytė valgo,tik MP ar jau esi įvedusi ką nors iš papildomo maitinimo?Dar yra vieni lašiukai nuo pilvuko pūtimo ''Simplex''.Gal nors šie padėtų?...Ar esi ir juos išbandžiusi?

    vitalijus

  2. 1

    tie sab simplex ir espumisan tas pats siaip jau - abu vien simetikonas... colinoxas tas pats simetikonas tik su probiotikais biski... siaip jei neprisigaudo oro, gali but zinok ir virskinimo fermentu problema, ir grybas gali sedet ir t.t. reiktu pasidaryt paseli jums ir butu aisku. o siaip kartais pilvo putimas ir skausmas kankina vaikus ir iki pusmecio ir ilgiau, ir be jokiu paaiskinamu priezasciu tiesiog taip bresta zwrnynas..

    Anonimas

  3. 1

    na pas mus buvo tokia situacija,kad vaikui buvo per riebus mano pienukas ir skrandis sunkiai virskino,daktare buvo israsiu vaistuku ir padejo,praejo viskas.

    Juljana

  4. 1

    Pilveli gali pusti ne tik del mamos suvalgyto maisto, taip pat del susikaupusio oro, pavyzdziui kai valgo prisigaudo oro, mums ta pati problema tik mums 2 men,
    Vartojom kmynu lasiukus Baby fen, bet gyd patare geriau duoti espumisano- geresnis veikimas, mums padeda.

    Lokagi

  5. 1

    gal tai ne pilvo pūtima? mums tuoj 5 mėn., bet irgi dar būna susuka pilvelį. gal kazka valgai, kas skatina zarnyne puvima/ pabandyk vartoti semenu seklas ir pan., kas mažina puvimo procesus. Jei vartoji pieną, pabandyk keisti jį kefyru.

    Rugsėja

  6. 1

    Nežinau ar geresni,bet mes juos gėrėm.Mums irgi ilgai pūtė pilvelį,nors ir nemaitinau pati.Šešių mėnesių kai buvom,tai apsilankiusi pas pediatrą gavau siuntimą pas gastroenterologą,nes labai pūsdavo pilvelį naktimis,labai prastai miegodavo ir šiaip daug vargelio buvo...

    vitalijus

  7. 1

    Valgo tik MP.Ne,siu lasiuku dar nebandziau.O jie geresni nei espumisan ar colinox?

    Amorsita

  8. 1

    Nevalgau nieko,ko pries tai nebuciau valgiusi.Galvojau gal nuo pieno produktu,juodos arbatos,saldumynu..bet visa tai vartojau ir anksciau..
    Buvo kuri laika putimas dinges,bet ir vel atsirado...

    Amorsita

  9. 1

    "atsakingai" - tai ka valgai? niekas mityboj nepakito paskutiniu metu?

    Anonimas

  10. 0

    O kokiu nors arbateliu duodate? Mums ramuneliu labai neblogai gelbedavo

    rakija