• 12ats.

    Maitinu MP ir mano krūtis tapo nevienodo dydžio. Ar yra kokių būdų jas suvienodinti?

    Vaikelis labai nereguliariai valgo. Būna, kad dvi valandas vien valgo ir tuštinasi, po to miega 3val. Tai nebežinau nei kurią krūtį besiūlyti per tas dvi val.. Gal kuri didesnė dažniau duoti, ar mažesnės gamyba labiau skatinti duodant ją?

    AurelijaAndriusŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kad skirtingos, tai jokia bėda.Jos ir negali būti vienodos,nes pienukas gaminasi skirtingu laiku ir skirtingais kiekiais kiekvienoje krūtyje.Kad vienoje pribūva daugiau,kitoje mažiau tai labai normalu.Beje ir fiziologiškai nebūna identiškų krūtų ar anologiškai išsidėsčiusių juose pieno liaukų.
    Tad tikrai sukate sau galvą visiškai bereikalingai.
    Baigsite maitinti,ateis laikkas ir viskas grįš įpradinę padėtį.
    Na, o toms mamytėms kurių krūtinė "asimetriška" vieną kitai,ar tampa pvz gerokai pakarusi jau po maitinimo ir jei nebeplanuojate gimdyti ,tai galima kreiptis ir plastikos chirurgus.

    Anonimas

  2. 1

    yra, kad gamintųsi po vienodai pieno, tai žiūrėk kuričą krūtį duoti maitinimo metu

    Jorkaile

  3. 1

    del vienodumo maziau suk galva,svarbu kad pieneli krutis gamintu,kiekviena maitinima pradek is kitos kruties kad pieneli valgytu palaipsniui

    sandi

  4. 1

    As dazniausiai maitinu keisdama krutis, bet buna, kad kelis maitinimus duodu ta pacia, tiesiog pakilnoju ir paziuriu kurioj daugiau pieno is tos maitinu...

    estrella181

  5. 1

    Mano mergytė valgydavo kas 4 val.ir visada duodavau iš abiejų krūtų,man taip sakė daktarė.Duodavau iš vienos,paskui iš kitos,pradėdavo snausti,tai pakeisdavau sauskelnes,atsibusdavo ir dar iš antros daduodavau.Ir viskas,būdavo soti ir krūtys vienodos.

    aidaS

  6. 1

    Kai baigsi maitinti,krutys bus vienodos,bet siuo metu tinkamas liemenukas pataisys padeti.Nors ir nemaitinant kudikio,krutys kazkiek buna nevienodos,gal vizualiai ir nesimato,bet is tiesu taip yra

    ruta26

  7. 1
  8. 1

    Jei matai, kuri pilnesnė tą ir duok... Gal jos visada buvo neidentiškos? Kažin ar yra natūrali moteris su visiškai identiškom krūtim?.. O kai pienuko jos prisipildo, tas skirtingumas dar labiau išryškėja. Kai nebemaitinsi, jos turėtų grįšti į ankstesnę padėtį. Svarbu dažnai duotį krūtinę, kad persipildęs audinys neteptų odos.

    Rugsėja

  9. 1

    nedariau nieko, tiesiog maitindavau vieną maitinimą vieną pusę, kitą maitinimą kitą pusę duodavau.. Taip pat buvo ne vienodo dydžio, o vėliau jos maždaug suvienodėjo. Kai baigiau maitinti abi vienodos :)

    lydekaite

  10. 1

    Kiek zinau, reikia maitinti abiejomis krutimis, t.y. "pakaitomis", tuomet bus vienodo dydzio.

    Yuki