• 11ats.

    Ar kūdikio riksmas gimimo momentu išduoda apie būsimą kūdikio charakterį?

    Gal iš patirties kas turite pasidalinti pastebėjimais, ar garsiai šaukęs vos gimęs jis yra stipraus charakterio ir nenuorama? Ar vos gimęs ir negarsiai šaukęs ar visai nešaukęs jis gyvenime yra ramus ar pan. vaikas?

    RugsėjaGarsai ir žodžiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gal ir yra kazkiek teisybes,maniskis verke neypatingai garsiai,ir nuo pirmu dienu buvo tikras ramuolis:) gerai valge,miegojo,neturejo pilvuko bedu,galejai ramiausiai su vezimeliu keliom valandom eiti i miesta sededavo ir dairydavosi:) nors dabar sulaukes 4 metuku turi ir oziu,ir darzely nera is paciu ramiausiu,bet siaip isliko sukalbamas vaikas,nekelia scenu parduotuveje,visada einant duoda ranka.

    sandritute

  2. 3

    manau kad tikrai tai nenusija...manau wisi kudikiai gime garsiai rektu.bet jug del tam tikru priezasciu tarkim oro stokos, usikimsusiu kwepawimo taku ivairiomis gleivemis gimdymo metu ju verkimas yra priduses.

    saulyte6

  3. 2

    na nemanau kad yra tam prietare teisybes

    Anonimas

  4. 2

    nemanau kad nuo vieno riksmo galim speti.

    Anonimas

  5. 1

    is riksmo tikrai nepasakysi kokio charakterio vaikas bus

    sandi

  6. 1

    Visi vaikai tik gime,jei viskas gerai iskart suverkia,o su charakteriu,tai nieko bendro neturi,bent jokiu panasumu nematau tarp savo vaiku pirmojo suverkimo ir ju charakteriu.

    Bosiene

  7. 1

    gal kažkiek ir susiję, nors... nelabai kreipiau dėmesį koks tas riksmas ir būdavo, ar labai jau skardus, ar tik truputėli, bet manau kad pagal riksmą nenuspresi vaiko charakterio

    auvilė

  8. 1

    Tikrai,kad ne.Kudikio riksmas pranesa,kad atejo i pasauli ir ikvepe pirmaji oro gurksni

    ruta26

  9. 1

    tikrai nesusije ,gimdiau 3 kartus ir visus kartus rksmas buvo ilgas ir skardus ,bet viena yra rami dukra net per daug ,kita jau kitokio charakterio ,o mazoji dar per maza sprest kokia bus nes dar per maza .

    lina38

  10. 1

    Tikrai nesusije.Pati tuo isitikinau.Kai gime, visi stebejosi, koks ramus vaikas, koks ramus, kur tik benueitumem, ar gatveje, ar poliklinikoje,oj koks ramus jusu vaikas.Dabar atrodo, kad ji tikrai pergyre:)Nenuorama ir padauza dar tas:)Riekia baisiausiai...

    liutukas