• 21ats.

    Kaip supazindinot savo vyrus su testo parodymais? Ar si svarbi informacija buvo kazkokio sirprizo pavidalu pateikta?

    As prisimenu padejau ant klozeto dangcio testa.Galvojau, na va kaip tik ateina is darbo, iskart uzsuks i tulika ir apsidziaugs.:)O jis kaip tycia, rankas nusiplove, o i tulika neeina :)Sakau tu tulike buvai? Ne. Pakui vel , Ne.Tai tada pasakiau, kad tulike, kazkas sugedo, kad reikia paziuret:)Vyras paskui juokesi, sako as ir galvoju, ko tu cia prisikabinai su tuo tuliku...:)Nors visada ten uzeina tik atejus namo:)

    liutukasVaisingumo tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Labai stipriai abu svajojome apie tokį stebuklėlį.Du karteliai jau besilaukiant mus nuvylė,todėl labai liūdėjome dėl jų.
    Trečiasis svajonės apsilankymas įvyko labai netikėtai.
    Įvykus labai stipriam ir ilgai užsitesusiam kraujavimui ,jam aprimus kreipiausi pas gyd. Ten ir sužinojau, jog tai nebeužsitesusios mėn. ,o atsiradusi nemaža hematoma šitaip šalinasi.Be to atokiau ir jau mažulės širdelė plakė visu pajėgumu.Apie kurią net neįtarėme.
    tai va, buvo man pačiai ir šoko,ir nerealaus džiaugsmo ašarų. Eidama namo,po tokios žinios pasispasakojau mylimajam.Jis visų pirmą klausinėjo apie mano savijautą,tik tada pasakė kad jau itrė anksčiau kad esu nebe viena, ir tai pasitvirtino.Pasisakė kad labai laimingas,ir džiaugisi.
    (dabar juokauna,na buvom dviese,o dabar jau visa chebra :) ). Dukrytei jau trečias mėnuo.

    Anonimas

  2. 2

    man paciai si naujiena buvo labai netiketa tai vyrui isvis buvo sokas :) testa pasidriau ryte pries einant i darba ir telefonu pranesiau vyrui naujiena. kuri laika ragelyje buvo tyla, paskui gilus atodusis o po to dziaugsmas :))

    arcita

  3. 2

    na iseidama pasakiau i darba ,kad laukiuos ,na apsidziauge nebuvo jam kaskokia naujiena nes planavom

    Anonimas

  4. 2

    Visi patenkinta isejau is vonio ir padaviau testa su visa info, klausia kas cia? Sakau paskaityk- supranti kas cia? Ka reiskia tos 2 juosteles? As ne viena :)))

    AgnesDarija

  5. 2

    mes kadangi norejom zuikio tai jis zinojo kai nuejau testo daryt. pirma kart gal per anksti testa dariau tai buvo neigiamas o kai po savaites pastebejau kad su krutine kazkas lyg ne taip tai pasidariau 2-a testa ir jam atnesiau isisiepus :) o jis iskart paklause '' kas bus? mergyte ar berniukas '' :D

    ritalija

  6. 2

    tuo metu mes dar negyvenom kartu,tai teko telefonu pranest.gavo soka gera:DD nors jau buvo pranesta jam,kad darysiuos testa,tad jam reikejo laukt tik rezultato.

    mylime

  7. 2

    parejes ant lovos rado vokeli su testu ir sveikinimu kad bus tetis.. gavo sioki toki lengva soka, nes kaip ir planuotas netyciukas, turejo buti veliau, bet nusprende pas mus ateiti anksciau :)

    safariE

  8. 1

    paprasciausia ryte atsikelus as ejau i vonia teto darytis,o jis uz duru lauke

    sandi

  9. 1

    pasidariau nėštumo testą ir jis buvo teigiamas, palikau jį vonioje ant spintelės ir laukiau vyro grįžtančio iš darbo ir iki tol nesakiau kad laukiuosi o kai grįžo tai pasakiau kad jo laukia staigmena vonioje , o nuėjas rado testą ir labai apsidžiaugė.

    laimike

  10. 1

    kadangi angeliukas buvo neplanuotas, nežinojau kaip pačiai reaguoti, tad testą palikau taip pat wc ir liepiau nueiti į jį ir nesakiau ko :)

    Rugsėja