• 8ats.

    Ilgalaikis (2-3 sav ) blakstienu tusas

    Na jis nesiskiria pakuote nuo eilinio tuso , juo galima pacioms pasidazyti ( nebutina eit pas spec i salona ) , islieka kelias sav (2-3 sav ) , atsparus vandeniui , ir jau kaip nori nusivalyti yra spec kysti, nusivalai ir per nauja pasidazai.

    Ar esat apie toki tusa girdejusios ? Gal teko kuriai jau ir isbandyti ? butu idomu isgirsti atsiliepimus ar istiesu toks geras dalykas ar tik gera reklama ....Kokios firmos ir t.t. Pasirode visai neblogas dalykelis pvz vasara , ar atostogu metu po juros/baseino maudyniu akys padazytos , tusas nenubeges , nereik kiekviena diena dazytis ...

    MazuteVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nu tu cia ir mane sugundei :)) reikes pasidomet ir nusipirkt ir isbandyt :)

    dellta

  2. 2

    as skaiciau ir daug nekokiu nuomoniu apie juos - siaip anglu kalba galit susirasti ivedusios "semi permanent mascara" yra skiringu gamintoju, skirtingom kainom, ir skirtingais budais dazomu - vienu be pagalbos neuzitepsit, kitus gait naudot paprastai nes tai tusas pvz:
    http://direct.tesco.com/q/R.213-3369.aspx

    Anonimas

  3. 2

    Tik gaila niekaip neatrandu to straipsniuko :( O randu tik kur salonuose dazo , tie irgi nieko , bet pries tai minetas variantas man labiau patiko , kad neesi prie nieko priristas , kada nori pasidazai , kada nori nusivalai ....

    sandi , as ir pati visai neseniai apie tai suzinojau, kazkokia matyt naujove ...

    Mazute

  4. 2
  5. 1

    Yuki , bet zinai kaip buna su visokiais pirkiniais , vienos giria liaupsina koks geras , nerealus ir t.t. , kitos ta pati daikta peikia ir t.t. tai turbut kol pats neisbandysi ir nesuzinosi geras dalykas ar ne :)

    Mazute

  6. 1

    Ar Lietuvoje parduoda? Idomu, kiek kainuoja? Bet nepirkciau be isbandziusiuju komentaru :}

    Yuki

  7. 1
  8. 0

    man patiko laike ir ilgiaučgal eisiu vel pasidarytiš

    Anonimas