• 16ats.

    Ar verta platinti faberlic kosmetiką?

    Man pasiūlė platinti faberlic kosmetiką, bet nežinau, ar verta. Gal atsiras platinusių šią kosmetiką ir galinčių pasidalinti patirtim? Taigi apsimoka ją platinti ar ne?

    drugelinaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    verte vien dėl savęs pasiimti, tikrai labai kokybiška ir nebrangi kosmetika, o kai dar savikaina gauni, tai isvis :) turiu šitą reikalą ir dabar į parduotuvinę kosmetiką net pažiūrėt nenoriu :) niekam nesiūlau, kas žino, tas užsisako kažką pas mane :) Sakau, verta ir vien dėl savęs :)

    Anonimas

  3. 2

    Man asmeniskai faberlic kosmetika netinka,nepatinka ir prastos kokybes kiek buvau uzsisakiusi tai tik todel kad drauge pasiulydavo.
    Na bet aisku cia tik mano nuomone gal kas ir perka, pabandyk nieko neprarasi nepirks niekas tai nepirks :) sekmes prekiaujant :)

    alisija

  4. 2

    faberlic viskas brangu , as asmeniskai tikrai nieko nepirkciau, kaina neatitinka kokybes, geriau nueisiu i parduotuve apziuresiu preke ir pirksiu o ne pamacius is nuotraukos.

    kanikanyte

  5. 2

    Na jeigu zinot tokiu zmoniu,kurie kas menesi pas jus tikrai pirks,tai galit platinti,bet buna taip,kad viena menesi visi uzsako,paskui 3 menesius nei vieno uzsakimo,nes zmones tiesiog neisnaudoja taip greitai.

    Jolka123

  6. 2

    man siūlė platinti, bet atsisakiau, nes pati jei perku is platintoju , tai tik iš gailescio, draugiskumo, o ne tai , kad ta preke patiktu, parduotuvese didelis pasirinkimas, norisi ir kitu firmu isbandyti. Bet bandyti gali, nes nieko neprarasi.

    vinipukas

  7. 1

    Man atrodo, kad zmones jau pinigu neturi tokiems dalykams svaistyti, jeigu labai reikia nueini i koki eurokos ar per maximos ispardavimus, ir nusiperki ka reikia.Kai anksciau iki krizes budavo daugiau pinigu, tai leisdavau sau paislaidauti, puses nenaudojau ka nupirkdavau is drauges.Cia kaip uzsiemimas buvo pirkineti ka nors is naujo katalogo. Drauge irgi jau nebeuzsiema.Todel manau, kad neapsimoka, nes zmones dar labiau savo biudzeta skaiciuoja.Tampysies tu su tuo katalogiuku, pudrinsi smegenis, geriau kuo nors naudingu uzsiimti:)

    liutukas

  8. 1

    jei turi platu darugu rata tai bandyt tikrai verta

    sandi

  9. 1

    Verta tik del saves, nes man reikalingos prekes jau gaudavos uz dyka :) Brt kai atsirado dukra, truko laiko tam, nes uzsiimti reikia, jei nori rezultatu :)

    AgnesDarija

  10. 1

    Viskas priklauso nuo to ar turesi uzsakymu , jei vienas du uzsakovai tai ne joks biznis ,o terlione .
    Siaip nemanau kad tokioj kaip lietuvoj apsimoka ,kaip ant kiekvieno kampo tu platintoju , visi verkia kad nera pinigu... As tikrai neuzsiimciau

    Mazute