• 10ats.

    Ar per nestuma visi testai yra daromi is kraujo tyrimu?Kokie testai yra atliekami per visa nestuma?

    nepirmas nestumas,bet tai jau buvo senai ir nelabai ir pamenu kokie tyrimai buvo atliekami.

    gabija1Testai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    siaip dar nestumo pabaigoje turi daryt tyrimus mokamus.tik nelb pamenu kaip jie vadinasi.is maksties imamas meginys,ziuri ar kazkokiu bakteriju nepadaugejo.pasak gyd. jie mamai nekenkia ir jokiu simptomu nera,bet gimdant gali pakenkt ir uzkresti vaika.tai pries gimgyma suleidzia antibiotikus.siai jie nedaug kainuoja tie tyrimai.manoji gine pamirso pasiult,tik kita man pasake kad reik tokius darytis.

    mylime

  2. 1

    jei tau 4 metai senai,tai tada nezinau.... Daro kraujo,slapimo tyrimus,matuoja kraujospudi

    ruta26

  3. 1

    na norvegijoj gi viskas kitaip yra.Tau geriau gi zinot ju sistema,nuejus gi gali pasiklaust ka darys.Be to kiek zinau norvegijo viskas nemokama yra jei legaliai gyveni,juk jau tiek laiko esi ir dar kyla klasimai.

    Anonimas

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    Kiekvienas vizitas pas daktarus nestumo metu reikalauja slapimo tyrimu. o krauja man eme tik viena karta, pradzioj nestumo.

    dellta

  7. 1

    Jolkos visi isvardinti + gliukozes toleravimo testas, tyrimas del ŽIV ir panasiu ligu, o visi kiti mokami ir pati daktare pasiulys juos atlikti.

    AgnesDarija

  8. 1

    šlapimo, kraujo, spaudima matuoja.

    Rugsėja

  9. 1

    Kraujo bendras ir slapimo,cia kai ateini pirma karta,jeigu minusine kraujo grupe,tai kas menesi antikunius tyria,slapimo tyrimas kiekviena menesi.
    O paskui jau rekomenduoja ir kitus tyrimus,bet jie dazniausiai buna mokami.

    Jolka123

  10. 0

    Pirma karta daro paselio, slapimo bendra, kraujo bendra, del ZIV ir del gliukozes. Po to jau tik slapimo ir bent jau turetu kraujo bendrus tyrimus, nors man tik slapimo skyre kazkur 6 men.

    Anonimas