Atsakymai

  1. 2

    na siuo klausimu pasikonsultuok su daktare mazylio.

    gabija1

  2. 1

    Tai nervinis drebuliukas, jis savaime praeina

    Jorkaile

  3. 1

    mums neurologė aiškino, kad iki 3 mėn lupytės virpėjimas yra visiškai normalu. Po 3 mėn sakė ateiti jei vis dar lupytė drebės. Bet po 3 mėn jau nebevirpino tad neteko lankytis :)

    lydekaite

  4. 1

    ruta26 paneigsiu tavo pasakyma kad taip buti gali jei vaikui dar nera 3men:)) tikrai neeee ranku kuno ir visu kitu galuniu nerefleksiniai judesiai gali trukti iki 1men bet jei ilgiau reikia pasirodyti vaiku neurologui.Nes gali buti padidejes dirglumas.

    Anonimas

  5. 1

    Simse, pirmakart girdziu, kad del neurorefleksinio dirglumo kudiki siuncia mankstintis. gal didesnius siuncia, net nezinau, bet mum nieks nesiule jokiu mankstu..


    Galima nueiti pas neurologa - israsys valerjionu tinkturos, jei nenoresi girdyt tuo sirupu - siulys valerijonu vonias, o siaip iki mazdaug triju menesiu kudikiai tai isauga. jei tik sis pozymis - neverta jaudintis tikrai. Mes buvom sunkokas atvejis ir tai nedaviau jokiu vaistu raminanciu nors israsinejo nuo 1.5men, bet maniskis pastoviai krupciodavo siaubingai, kad net mus gasdindavo, cypdavo, drebedavo rankytes, smakras ir t.t. apie trecia menesi labai sumazejo dirglumas - stebekit leliuka, o jei kils daug abejoniu atsiradus kitiems papildomiems simptomams - pasikonsultuokit su gydytoju.

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    Jei dar nera vaikui triju menesiu,tai visiskai normalu

    ruta26

  8. 1

    manajam taipat padrebedavo, tai rodemes neurologei, siunte mankstintis, drebejimas praejo

    Simse

  9. 1

    padidejes nervinis dirglumas pasirodyk neurologei.

    Anonimas