• 10ats.

    Vaikas 9 men tustinasi labai sunkiai. Tokie gaunasi spiriukai maziukai, buna net uzsiverkia , jam skauda. Nesuprantu, duodu kiekviena diena vaisiniu tyreliu, obuoliuku, slyvu. Valgo gerai. sunkiai tustinasi jau apie savaite laiko. Turiu klizmuciu mikrolax, kaip manot, gal reiketu jam sukisti viena? ar praies savaime? gaila ziuret i maziuka kai steni net iki raudonumo ir verkia tuo paciu.

    dellta1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    megink dar daugiau skyciu duoti, arbatytes ar sultyciu. jei duodi kokiu ryziu kosytes neduok kuri laika. megink ir tu zvakuciu deti.

    irma89

  2. 3

    mes irgi labai vargdavome su kietais viduriukais, net ir dabar buna kad labai sunkiai padaro. as tai kai jau visai neidavo padaryt dedavau klizmute, o ka darysi, juk neleisi kankintis vaikiukui. o ar bandet masazuot pilvuka ir lankstyt kojytes, siek tiek irgi padeda.

    vestina

  3. 3

    Galite kokį kartą padėti su tom žvakutėm tačiau priežasties reikia ieškoti, nes ir toliau taip bus, o žvakučių ilgai naudoti negalima. Pasikartosiu kaip kitos mamytės sakė... neduokite ryžių košės ir kitų produktų, kurie kietina vidurius. Daug vandens ir kuo daugiau maisto, turinčio daug ląstelienos. Jei pietums tai sriubytė (BŪTINA tokiu atveju) ir pvz kas nors su vištiena, bet ne kiauliena. Vištiena ar kalakutiena turi daugiau ląstelienos. Na, duokite maisto, kuris tikrai gerai virškinamas ir nekietina viduriuku + gryno vandenėlio kuo daugiau. ir praeis po kiek laiko. tik jei užsitęs galit gal gerųjų bakterijų duoti arba pasiteirauti gydytojo. Žvakučių dažnai naudoti negalima.

    lydekaite

  4. 3

    jei matai, kad vaikas kankinasi gali pabandyti ta klizmute, bet siaip is ju tik meskos paslauga. geriau reguliuoti vaiko mityba, duoti daug skysciu, arbateliu. venkit bananu, ryziu, virtu morku.

    romantike

  5. 3

    Duok džiovintų slyvų tyrelės po porą šaukštų prieš kiekvieną valgį.

    marcipana

  6. 2

    na zvakutes - iseitis isimtiniam kartui, jokiu budu ne pastoviai. Svarbu, kad vaikutis gertu daug skysciu, galite pabandyti duoti avizu koses (jei nealergiskas), jos skystina viduriukus :)

    Smillgele

  7. 2

    Siulau su mikrolax zvakutem neskubet,nes prie ju priprantama,mum kai taip budavo,tai staciau vandens klizmute,galima ir muiliuko ikist.

    marinaaa

  8. 2

    tai aisku kad naudok zvakutes,juk nekankinsi vaiko dar savaite.

    Panther

  9. 1

    na mityba pas ji nuo pat leliuko sureguliuota. Todel ir nesuprantu del ko jam taip. ryziu visai as jam beveik neduodavau. labai retai i sriubyte idedavau. Jau jokiu ne kukuruzu neduodu grauzt nieko. organic vaisines tyreles tik, arba jogurtuka skanestui, o daugiau mano gamintas sveikas maistas.

    dellta

  10. 1

    karta klizmute gali panaudoti, daugiau reiktu leisti paciam jau, reguliuoti mityba kazkaip

    Rugsėja